Hüseyin Şengül “Değişim Şart” Diyerek Yola Çıktı

Hüseyin Şengül “Değişim Şart” Diyerek Yola Çıktı

Yerel seçimlere  dört ay gibi bir süre kala  aday adaylarının çalışmaları devam ediyor. İzmir Helvacı Beldesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yapan deneyimli siyasetçi Hüseyin Şengül “Sayın Nihat Zeybekci’ninde gelişiyle İzmir’de,  Menemen’de değişim şart oldu.”  diyerek AK Parti’den Menemen Belediye başkan aday adayı olarak yola çıktı. 

Eğitim camiasından gelen ve  iki dönem belediye başkanlığı yapmış biri olarak daima halkın içinde olduğunu ifade eden Şengül, Menemen’de “gönül belediyeciliği” zirveye taşınacak açıklamasında bulundu.

MENEMEN’i MODERN BİR ŞEHİR YAPACAĞIM

“Menemen’e değişim şart oldu dört dönemden beri 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi ile Menemen yönetildi.” diyen Ak Parti Menemen İlçe Başkan aday adayı Hüseyin Şengül, : ” Menemen büyük bir köy görünümünde,  Menemen trafik kargaşasından  geçilmiyor,  Menemen girdiğiniz zaman teneke yığını o kadar kötü bir görünümü var.  Menemen’i modern bir şey yapacağım.  Menemen’i üniversiteler şehri yapacağım. Menemen.köylünün çiftçinin çok olduğu bir yer. Menemen’de tarımsal sanayi ve çiftçiyi zirveye taşıyacağım.” dedi.

NİHAT ZEYBEKCİ’YE TAM DESTEK

Ak Parti İzmir Büyükşehir Adayı’nın Nihat Zeybekçi olarak açılaması konusuna ayrı bir parantez açan Hüseyin Şengül ; ” Cumhurbaşkanı’mızdan Allah razı olsun. Hem ekonomi Bakanı’nı gönderdi. Hem de bu işte deneyimli, tecrübeli Denizli’yi mega kent  yapmış, Dünya kenti yapmış, bir başkanı İzmir’e getirdi. Allah bir kere değil bin kere razı olsun. İzmir’i bu sefer kendisiyle birlikte uçuracağız. Biz Menemen ile diğer ilçeleriyle söz veriyoruz kendisine tam destek. Ve İzmir bu sefer Cumhuriyet Halk partisi’nin elinden alınıp Ak Belediyecilik ile  tanışacak Allah’ın izniyle.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Şengül

HÜSEYİN ŞENGÜL KİMDİR ?

1961yılında İzmir Menemen ilçesinde ciftçi bir ailede doğan  Hüseyin Şengül  Menemen Lisesi’nden mezun oldu. Lise edebiyat öğretmenliği, Okul Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı yapan Hüseyin Şengül 1999-2009 yılları arasında iki dönem Helvacı Beldesi’nde Belediye başkanlığı yaptı.  Aynı zamanda iş insanı olan Şengül evli ve dört çocuk babasıdır.

Yayınlama: 01.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.