Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüseyin Şengül’den Menemen Pazaryeri Çıkışı

Yerel seçim takvimi ilerlemeye devam derken  aday adayları ise çalışmalarına hız veriyor. İzmir Helvacı Beldesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yapan ve Ak Parti’den Menemen İlçesi Belediye Başkan aday adayı deneyimli siyasetçi Hüseyin Şengül vatandaşların sorunlarını yerinde tesbit edip dinliyor.

Yerel seçim takvimi ilerlemeye

Menemen pazar yerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Hüseyin Şengül kış ortasında ve seçimlere üç ay gibi kısa bir süre kala mevcut pazar yerinin yıkılmasına tepki göstererek kış ortasında hem vatandaşların hem de pazarcı esnafın mağdur edildiğini ifade ederek yapılması planlanan yeni pazar yerinin ihtiyaçlara cevap vermesinin mümkün olmadığını belirtti.

2019 Yerel Seçimleri öncesi adaylık yarışında olan diğer isimlere nazaran halkın arasına karışan ve dertlerini dinleyen Şengül’den pazarcı esnafı ve vatandaşlar yaşadıkları mağduriyeti anlatarak çözüm için destek  istediler. Hüseyin Şengül konuyla ilgili olarak şunları söyledi Menemen’in en büyük pazarı Perşembe Pazarı’dır. Seçimlere üç buçuk ay kala burası ihaleye verildi yıkılıyor. Bu kış gününde hem vatandaş hemde pazarcı esnafı mağdur oldu. Anladığımız kadarıyla burasını iki kat üzerine yapıyorlar. Menemen’in en büyük sorunu trafik problemi. Trafik sıkışıklığından caddeler geçilmiyor. Allah nasip ederse biz buraya geldiğimizde burasını basit bir şekilde yapmayacağız. Buranın altını otopark yapacağız. Üzerine bir kat sebzeciler için, bir kat bakaliyatçılar için, üçüncü katta giyim ve ayakkabı için bölüm yapacağız. Dördüncü ve beşinci katları ise yine otopark olarak yapacağız. Otoparksız bir pazaryeri olmaz. Adaylığımız gerçekleştiği anda buranın durdurulmasını talep ederek burasını Menemen’e yakışır şekilde yapacağız.