Husumetlisini alnından vurdu! Saldırgan kayıplara karıştı

Denizli’de akşam saatlerinde evine giden genç, apartmandan içeri gireceği sırada kız meselesi nedeniyle tartıştığı husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saçmaların alnına isabet etiği genç, hastaneye kaldırılırken; kaçan şüpheli kayıplara karıştı.

Husumetlisini alnından vurdu! Saldırgan kayıplara karıştı
Yayınlama: 13.01.2022
A+
A-

Olay, Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Fatih Caddesinde bulunan evine giden 24 yaşındaki Ramazan Y., kız meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Mehmet A. tarafından apartmandan içeri gireceği sırada silahlı saldırıya uğradı. Tüfekten çıkan saçmalar çevrede bulunan iş yerlerine isabet ederken, biri ise Ramazan Y.’nin alnına denk geldi. Esnafların dışarı çıktığını gören Mehmet A. ise olay yerine geldiği hafif ticari araç ile kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık görevlileri alnından hafif şekilde yaralanan Ramazan Y’yi Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarını gerçekleştirirken, kaçan şüpheli ise her yerde aranıyor.

Olay anından silah sesini duyan esnaf Kezban Erçetin, ne olduğunu anlayamadıklarını belirterek, “Bir ses geldi, baya gürültülü ve bizde ne olduğunu anlayamadık. Göremedik zaten” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.