Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İEF’de 12 D Teknolojisi Buca Belediyesi’nde

87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda

87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda Buca Belediyesi rüzgarı esiyor. Buca Belediyesi’nin birçok etkinlikle şenlendirdiği standı ziyaretçiler tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Bu yıl teknoloji temasının işlendiği İzmir Enternasyonel Fuarı’nda özel donanımlı 12 D film aracıyla katılan Buca Belediyesi, bu yıl proje ve hizmetlerini görsel şovlarla destekleyerek fuar ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Fuar alanında 3 No’lu holde yer alan Buca Belediyesi birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürprizler ile ziyaretçilerini karşılarken, ‘Bucacım’ maskotları ile de fuarın cazibe merkezi oldu.

Ziyaretçiler, ‘Bucacım’ maskotları ile fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı. Belediye hizmet ve projeleri birbirinden renkli şovlarla tanıtıldığı stantta dağıtılan sürpriz hediyelerde ziyaretçileri keyiflendirdi.

12 D film gösterimi

Teknoloji teması bu yıl ön plana çıkan İzmir Enternasyonel Fuarı’nda bünyesindeki bir aracı özel donanımlarla düzenleyen Buca Belediyesi, özel yazılımla 12 boyutlu olarak oluşturulan macera ve heyecan yüklü animasyon film gösterimleriyle fuar ziyaretçisi çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. 8 koltuktan oluşan, koltukların altında bulunan kamufle edilmiş hareketli pistonların bulunduğu mekanizmayla filmin atraksiyonuna uygun hareket sağlayıp özel dış efektlerle izleyiciye filmin içindeymiş hissi sağlayan 12 boyutlu film aracı önünde uzun kuyruklar oluşturan çocuklar, Buca Belediyesi standını terk etmek istemedi. 12 boyutlu film gösterimleri, fuar boyunca 18.00-21.00 saatleri arasında Buca Belediyesi standını ziyaret eden çocuklara doyumsuz bir maceraya ve tadına doyulmaz ilginç bir deneyim yaşatmaya devam edecek.