Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhtiyaç sahibi öğrenciler bu kış da üşümeyecek

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİ TİCARET BORSASI, SALİHLİ BAŞTA OLMAK ÜZERE KULA VE SELENDİ İLÇELERİNDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARINDA EĞİTİM GÖREN İHTİYAÇ SAHİBİ OLDUĞU TESPİT EDİLEN BİN ÖĞRENCİYE MONT YARDIMINDA BULUNDU.

Bu haberin fotoğrafı yok

Salihli Ticaret Borsası, Salihli başta olmak üzere Kula ve Selendi ilçelerindeki ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bin öğrenciye mont yardımında bulundu.

Yetiş Aksoy Başkanlığı’ndaki Salihli Ticaret Borsası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi bin öğrencinin kış aylarında üşümemeleri amacıyla başlatmış olduğu mont yardımı başladı. Salihli, Kula ve Selendi’deki ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’e teslim edildi.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, eğitim yardımı kapsamında 3 ilçede her yıl talep doğrultusunda öğrencilere mont yardımı yapıldığını vurgulayarak, “Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek.” dedi. Borsa olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Aksoy şunları söyledi: “Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkanlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir. Salihli, Kula ve Selendi ilçelerimizdeki öğrencilerimizin montlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.”

Ticaret Borsası hizmet binasında düzenlenen mont teslim törenine Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile borsa genel sekreteri Turan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.