İki Bakan Denizli’ye Geliyor

İki Bakan Denizli’ye Geliyor
Yayınlama: 26.01.2018
A+
A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören’in nikah töreni için Denizli’ye gelecek.

İlçe Kongresine Katılacaklar

Denizlihaber.com’un haberine göre;Cumartesi günü Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören’in nikah töreni gerçekleşecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu 27 Ocak günü nikah törenine katılmak için Denizli’ye gelecekler. İki bakan hem nikah törenine katılacak, hem de, Denizli’de parti toplantılarına katılacaklar. Bakanların Cumartesi günü gerçekleşecek AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’ne katılması bekleniyor.

Nikah Anemon’da

Ali Aygören’in oğlu, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören, Konya’da bir tarım şirketinde pazarlama müdürü olan Fatma Turan ile hayatını birleştiriyor. Oğuzhan Aygören ve Fatma Turan’nın düğün merasimi 27 Ocak Cumartesi günü saat 13:00-16:00 aralarında Kayalar Düğün salonunda verilecek yemekle başlayacak. Genç çiftin düğün törenleri ise saat 19 :00’da Anemon Otel’de gerçekleşecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.