İki çocuk babası Muhterem Akgöz hayata tutunmak istiyor

İzmir’de Ege Üniversitesi’nde Karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören iki çocuk babası Muhterem Akgöz, hayata tutunmak için organ nakli bekliyor. Akgöz, karaciğer nakli için kendisine yardım eli uzanmasını istiyor.

İki çocuk babası Muhterem Akgöz hayata tutunmak istiyor
Yayınlama: 06.06.2020
A+
A-

İzmir’de yaşayan ve uzun süredir çektiği rahatsızlığın yeniden nüksetmesi ile hastanede tedavi gören Muhterem Akgöz, hayata tutunmak için organ nakli bekliyor. İki çocuk babası olan Akgöz’ün uzun süredir çektiği rahatsızlığın sebebini İzmir’de tam teşekkülü hastaneye gidince öğrendi. Durumunun ciddi olduğunu öğrenmesinin ardından tedavi altına alınan Akgöz, birkaç üniversiteye başvurmasına rağmen herhangi bir sonuç alamadı.

‘Çocuklarımla daha çok vakit geçirmek istiyorum’

Yaklaşık 20 gündür İzmir Ege Üniversitesi’nde tedavi gören Akgöz, ‘Nakil bekliyorum. Bana bir karaciğer veren olursa çok memnun olurum. Kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum şimdilik. Ama hastalık ilerledikçe bu durumların kötüye gideceğini söylüyorlar. Hayat gittikçe zorlaşıyor. Özellikle karaciğerin rahatsız olması benim hayat şartlarımı da çok zorluyor. İnsan sağlığının değerini kaybedince çok daha iyi anlıyor. Şu an dışarıda bir yürüyüş yapmak için neler vermezdim. Dışarıda arkadaşlarımla vakit geçirmek. İnsanların günlük farkında olmadığı şeyler bile bizim için çok kıymetli. O yüzden tekrar sağlığıma kavuşmak istiyorum.Çocuklarımla daha çok vakit geçirmek istiyorum. Yaşama tutunmak istiyorum.’ dedi.

‘Yardım edecek gönüllü arkadaşlardan gelecek cevapları bekliyorum’

Baba Akgöz, tıbbin sağladığı imkanların da olduğu ifade ederek, ‘Tıbbın gelişmesi sayesinde diğer kan grupları ile çapraz nakil olabiliyor. Bu konuda bana yardım edecek gönüllü arkadaşlardan gelecek cevapları bekliyorum. Benim hastalığımdan olan kişilerle görüşüp çapraz nakilde yaptırabiliriz. İnsan umudu hiçbir zaman bitmemeli, hayata sarılmalı ve güzel şeyler düşünmeli” dedi.

Yardım etmek isteyenlerin 0543 7231106 ve 0532 7241930 numaralarından ulaşabileceği belirtildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.