Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkiz tel üretimine pandemi engel olmadı

Denizli’nin önemli firmalarından İkiz Tel pandemide de üretime devam ediyor. Mülklerin korunması için önemli göreve sahip tellerin üretimini gerçekleştiren firmanın sahibi Mehmet Ali Orpak;” Bugüne kadar yaptığımız işlerde olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerimizde de temel prensibimiz üretim ve hizmet kalitemizi müşterilerimize en uygun fiyatla sunmak ve her durumda koşulsuz müşteri memnuniyetini temel ilke olarak sürdürmektir.”ifadelerini kullandı.

Denizli’nin önemli firmalarından İkiz

Türkiye’de üretici pandemi döneminde büyük zorluk çekiyor. Firmalar üretimlerinde aksamalar yaşarken Denizli’nin önemli firmalarından İkiz Tel üretime aralıksız devam etti. Mülk koruması adında çok sayıda tel üretimi gerçekleştiren firma pandemide zorlukların üstesinden geldi.

ÜRETİM YELPAZESİ

Firmanın üretim yelpazesini anlatan Mehmet Ali Orpak, panel çit, jiletli tel, saha telleri, örgü telleri, kümes teli, dikenli teller, puntalı teller ve çit direkleri üretimleri yapıyoruz. Bu ürünleri mülklerin korunmasında önemli göreve sahip. Üretimin yanında tellerin kurulum aşamasını da üstlenen şirket kurulum için helezon tel örme makinaları, altıgen tel örme makinaları, kümes teli, tel çekme, galvanizleme, dikenli tel ve çivi makinaları ile gerçekleştiriyor.

Zorlu pandemi şartlarında üretime devam ettiklerini belirten firma sahibi Mehmet Ali Orpak,“Üretim olmazsa hayat olmaz. Çalışacağız ki bu zor günleri aşacağız. Bugüne kadar yaptığımız işlerde olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerimizde de temel prensibimiz üretim ve hizmet kalitemizi müşterilerimize en uygun fiyatla sunmak ve her durumda koşulsuz müşteri memnuniyetini temel ilke olarak sürdürmektir” dedi.