Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İldiz’den Galatasaray Hakkında Flaş Transfer Açıklaması!

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Yeşil Siyahlı formayı giyen Alperen Babacan hakkında flaş bir açıklama yaptı. İldiz, “Alperen Babacan, Galatasaray’da oynayabilir. Alperen için Galatasaray’a transfer olursa şaşırmam” dedi.

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü

Ajansspor’un haberine göre, Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Yücel İldiz, “Birçok oyuncumun transferiyle ilgili bana sorular geliyor. Bu durum da son derece normal.Bu transfer haberlerini gayet olumlu karşılıyorum. Alperen Babacan’ın transferiyle ilgili Fatih Terim ya da Galatasaray’dan herhangi biri beni aramadı. Ziya Alkurt’un transferi konusunda da Trabzonspor’dan arayan yok. Alperen Babacan’ın potansiyeli belli. Bence Alperen Galatasaray’da oynayabilir. Bu transfer gerçekleşirse şaşırmam” dedi.

İLDİZ: OYNANMAYAN MAÇLAR KAZANILMAMIŞTIR!

Abalı Denizlispor’un şampiyonluk şansını da değerlendiren İldiz, “Çalışmalara devam ediyoruz. Çarşamba günü Göztepe’yle hazırlık maçı oynayacağız. Geçen hafta ‘araya lider gidebilirsek bizim için iyi olur’ demiştim o şekilde de oldu. Fikstür avantajına inanmıyorum. Oynanmayan maçlar kazanılmamıştır. Biz Denizlispor olarak önümüze maç maç bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

HOROZ MİLLİ ARAYI BOŞ GEÇMEYECEK

Milli Maç arasında çalışmalara ara vermeyen Lider Abalı Denizlispor 27 Mart Çarşamba Günü Denizli Atatürk Stadı’nda Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile hazırlık maçı yapacak. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadelede passolig geçerli olmayacak. Maçın bilet satışları, gezici store ve stadyum gişelerinde devam ediyor.