İmam Ercan Çakır, camide kendini astı!

Aslen İzmirli olan Kocaeli’nin Derince ilçesi’nde Murat Evler Camii’nde müzeezin olarak görev yapan Ercan Çakır camide kendini asarak intihar etti.

İmam Ercan Çakır, camide kendini astı!
Yayınlama: 21.10.2019
A+
A-

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Murat Evler Camii’nde görev yapan 35 yaşındaki müezzin Ercan Çakır, dün öğle namazını kıldırdıktan sonra bahçede camii cemaati ile sohbet ederek çay içti. İkindi namazı için toplanan cemaat müezzin Ercan Çakır’a ulaşamadı. Camiye giden cemaat büyük şok yaşadı. Caminin minaresinin bulunduğu alanda iple asılı halde cansız bedeni bulunan Ercan Çakır’ı görenler şok oldu.

MEMLEKETİ İZMİR’DE DEFNEDİLECEK!

Aslen İzmirli olan cami müezzini bugün defnedilmek üzere İzmir’e gönderildi. 35 yaşındaki cami müezzini Çakır’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Önder ergül dedi ki:

    Ercan benim sınıf arkadaşımdı, sıra arkadaşımdı, ranza arkadaşımdı, oda arkadaşımdı. Dostum, Can Kardeşim, Can Yoldaşımdı Tek gayesi islama gerçek hizmet etmek olan, malı ile bedeni ile yüreği ile Allah cc rızası için hizmet eden. Gece gündüz bilmeden hizmet eden. Kendini islama feda etmiş bir yiğittir. Son iki gün boyunca halisülasyon rahatsızlığı ciddi derecede artıp Akıl melekesi gidip geliyormuş. Ve akıl melekesini tamamen yitirip bu olayı gerçekleştirmiştir. Cenazesini yıkamam için bana vasiyeti vardı merhumun. Vefat sonrasında bile bedenini yabancı birinin görmesinden dahi ar edecek kadar hassas düşünceye sahip bir Müslümandır benim Dostum. Ben size tek birşey söylemek istiyorum ki o da “yıkadığım yuzlerce cenaze içinden En NURLUSU, En TEMİZİ, En MA’SUMU, En GÜLEÇ YÜZLÜSÜ” benim Dostum MUHAMMED ERCAN’ımdı. GÜLÜMSÜYORDU arslan kardeşim. kim bilir son nefesinde ne güzellikler görüyordu ötelerde. Fakat şunuda demeden edemicem “kötü yorum yapanlar, kendilerinin sonu nasıl olacak diye malumat sahibi olduklarını mı zannediyorlar? Çok merak ediyorum.” Kaldıki adım kadar eminim ki bu kardeşim akıl melekesini yitirmiş halde bu sona gitti, peki ya eleştirenlerin sonu nasıl bitecek ahirette hep beraber göreceğiz.

    1. Adem ÇAKIR dedi ki:

      Ağzına yüreyine sağlık önderim ALLAH senden razı olsun biz yakın akrabaları olarak sana minnattarız ALLAHIN selameti üzerine olsun.

  2. ADNAN dedi ki:

    Hiç bir deli akliolmayan insan intihar etti ni duydunmu allah intihar ri haram kılmıştır