İmamoğlu’nun zafer Denizli’de büyük coşkuyla kutlandı

İmamoğlu’nun zafer Denizli’de büyük coşkuyla kutlandı

Denizli’de coşkulu kalabalık önce CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı önünde toplandı, daha sonra Çınar Meydanı’na yürüyerek kutlamalara devam etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün tarihi bir günü kutluyoruz” dedi.

31 Mart İdari Mahalli Seçimlerinin ardından YSK tarafından İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı alındı. Bugün yenilenen seçimlerde ise CHP’li aday Ekrem İmamoğlu, yeniden başkan seçildi.

Denizli’de vatandaşlar alanlarda kutlama yapmaya başladı. Kutlamalara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da katıldı. Başkan Doğan, ““Bugün tarihi bir günü kutluyoruz, bugün bir zaferi kutluyoruz. Öncelikle sizlerle birlikte 31 Mart günü Merkezefendi ile başlamıştık zafere. Hep birlikte çalıştık, emek verdik. Sokak sokak, mahalle mahalle gezdik. Bir kez daha hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Bundan sonra bize düşen ve başkanlara düşen tek bir şey var oda çok çalışmak. Türkiye’nin en büyük sorunu ekonomik kriz ve işsizlik. Genel başkanımızın talimatıyla artık üretime dayalı projelerle yola çıkacağız.Ama bunun için millet iradesi çok önemliydi. Bizim milletimiz de sandıktan çıkan iradeye saygı duymayanlara bir cevap verdi. Bizlere de düşen hep birlikte çok çalışmak. Selam olsun İstanbul’a, selam olsun Ekrem başkana. Her şey çok güzel oldu. Her şey çok güzel olacak. İnşallah Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkacağız. Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin sonuna kadar yanındayız. Sanmasınlar bu ülke sahipsiz, sanmasınlar ki cumhuriyet sahipsiz. Biz burada olduğumuz sürece inşallah hep birlikte bu güzel vatan bizlere emanet”” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından seçim zaferi büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

 

Yayınlama: 23.06.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.