İşitme Sorunu Yaşayan ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği Bina İstiyor

İşitme Sorunu Yaşayanlar ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği, toplantılarını Kütahya’nın muhtelif yerlerinde bulunan parklarda yapıp, yine dernekleri ile ilgili önemli kararlarını parklarda veriyorlar. Geçtiğimiz hafta Maya Parkta toplantılarını yapan İşitme Sorunu Yaşayanlar ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği üyeleri bu haftaki toplantılarını Küçük Hamam Parkta yapıp, yetkili ve etkili kişilere “İstek ve taleplerimize kulak verin. Unutmayın sizler de birer engelli adayısınız mesajını” verdiler.

İşitme Sorunu Yaşayan ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği Bina İstiyor
Yayınlama: 30.07.2019
A+
A-

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk ve eşi İsa Öztürk Küçük Hamam Park’da İşitme Sorunu Yaşayanlar ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılarak hem destek sözü verdi hem “Yalnız değilsiniz” açıklamasında bulundu.

İşitme Sorunu Yaşayanlar ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği Başkanı Nuri Çevirgen ilk olarak yedi kurucu arkadaşıyla bir araya gelerek kurdukları engelli derneğinin Kütahya halkına ve engelli bireylere hayırlı olmasını temenni etti.

Dernek Başkanı Çevirgen, açıklamasında şunları kaydetti:

“Derneğimizi açmamızın sebebi Kütahya’daki derneklerde ve binalarda erişilebilirliğin olmayışı. Bu derneği sağ olsunlar yedi tane kurucu arkadaşlarımla beraber derneğimizi kurduk ve bugün toplantımızı Küçük hamam parkında gerçekleştirdik. Kütahya İşitme Sorunu Yaşayanlar ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği üyelerinin bir eve, bir yuvaya ihtiyacı olduklarını göstermek için en başta Kütahya Valisi Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Alim Işık olmak üzere tüm etkili ve yetkili kişilere Küçük hamam parkında toplanarak bir mesaj gönderdik.

Çünkü değerli arkadaşlarımın dışarıda ve parklarda gezmelerine gönlüm razı olmuyor. Ama her şeye rağmen biz sokaklarda ve parklarda yaptığımız çalışmalarla beraber herkese iyi hizmetler vermeye çalışacağız. İşitme engelli kardeşlerimizin sesi ve öncüsü olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler inanmış ve kenetlenmiş insanlarız. “Büyüklerimizden çok şey değil, başımızı sokacak ve toplantılarımızı yapacak bir engelli binası istiyoruz. Lütfen kulaklarınızı tıkamayın. Ses ve haykırışımızı duyun.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.