İşkur’dan personele erasmus proje yazma eğitimi

DENİZLİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU (İŞKUR) İL MÜDÜRLÜĞÜ VE GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI (GEKA) TARAFINDAN 2018 YILI TEKNİK DESTEK PROJESİ KAPSAMINDA, DENİZLİ İŞKUR PERSONELİNE UYGULAMALI ERASMUS+ KA1 VE KA2 PROJE YAZMA EĞİTİMİ VERİLDİ.

İşkur’dan personele erasmus proje yazma eğitimi
Yayınlama: 23.11.2018
A+
A-

Denizli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından 2018 yılı Teknik Destek Projesi kapsamında, Denizli İşkur personeline Uygulamalı Erasmus+ Ka1 ve Ka2 Proje Yazma Eğitimi verildi.

Avrupa Birliği (AB) destekler ile yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak fikirlerin projeye dönüştürülmesinin hedeflendiği eğitimlerde, İşkur personelinin proje yazma kültürünün geliştirilmesi, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasitelerinin arttırılmasının hedeflendiği bildirildi. Eğitimler ile ulusal ve uluslararası nitelikte proje üretebilen personeller ile kurumun daha etkin ve daha kaliteli hizmet sunmasının sağlanacağını aktaran İşkur İl Müdürü Fatih Işık, “Oluşturulacak projeler ile kurum olarak hizmet verdiğimiz işsizlere, işverenlere ve öğrencilere yeni beceri kazandırılması ve istihdama dair yollar keşfedilmesi hedeflenmektedir.Bu eğitim sonunda personelimiz hem erasmus hakkında detaylı bilgiye sahip oldular hem de proje yazımı konusunda birinci ağızdan tecrübe edindiler. Bu projeler vesilesiyle personelimizin yurtdışında eğitim alması ve orada da tecrübe edinmesi planlanmaktadır’” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.