Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’da Seçimler Yenileniyor

Yüksek Seçim Kurulu İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimleriyle ilgili kararını verdi. YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi.

Yüksek Seçim Kurulu İstanbul

YSK üyeleri, AK Parti’nin itirazını 4’e ret oyuna karşı 7 oyla kabul etti. YSK’nın kararını AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel de sosyal medya hesabından duyurdu.

23 HAZİRAN PAZAR GÜÜ

Seçimlerin 23 Haziran Pazar günü yapılması ve sadece Büyükşehir Belediye Başkanı’nın seçilmesi bekliyor. Artık YSK Başkanı Sadi Güven’in resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

CHP TOPLANTIDA

YSK’nın, İstanbul’da seçimin yenilenmesi kararı vermesinin hemen ardından Kılıçdaroğlu, MYK üyelerini olağanüstü toplantıya çağırdı. Kılıçdaroğlu, MYK üyeleriyle makam odasında görüştü ve YSK’nın kararını değerlendirdi. Yarın da TBMM grup toplantısı öncesi Genel Merkez’de Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, Parti Meclisi üyeleri ve tüm milletvekillerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirilecek. Kılıçdaroğlu’nun, bu toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu da çağırdığı öğrenildi.