İstanbul’dan getirdiği uyuşturucuyla Söke’de yakalandı

AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDE, JANDARMA EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA İSTANBUL’DAN GETİRDİĞİ UYUŞTURUCU MADDEYİ PİYASAYA SÜRMEYE ÇALIŞAN BİR ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul’dan getirdiği uyuşturucuyla Söke’de yakalandı
Yayınlama: 17.11.2018
A+
A-

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda İstanbul’dan getirdiği uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmeye çalışan bir şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASA Timi tarafından “Uyuşturucu madde eylem planı” çerçevesinde yapılan araştırmalar neticesinde E A. isimli şüphelinin bir araç ile İstanbul’dan uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisine ulaşıldı. JASA Timince düzenlenen operasyonda Söke ilçesi Argavlı Mahallesinde tespit edilen araç durdurularak, araç içerisinde bulunan şüpheli E.A. yakalandı.

Adli makamların talimatı ile şahıs ve araç ince aramaya tabi tutuldu. Şüphelinin iç çamaşırının içerisinde poşete sarılı vaziyette 62 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Araçta yapılan aramada bong diye tabir edilen uyuşturucu içme aparatı elde edildi. Gözaltına alınan şüpheli E.A., adli makamlara sevk edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.