Hüzünlendiren Fotoğrafın Kahramanı Sevindi

Hüzünlendiren Fotoğrafın Kahramanı Sevindi
Yayınlama: 09.06.2018
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli Ali Yener’in halk otobüsünde yolculuğu sırasında elinde kirli oyuncak ayılarla çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de olaya duyarsız kalmayarak, fotoğrafın kahramanı Ali Yener ve torunlarını makamında ağırladı.  Yener’in torunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Ergün, oyuncak ayı ve çeşitli hediyeler vererek her zaman yanlarında olacaklarının mesajını verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı personeli Ali Yener’in halk otobüsü yolculuğu sırasında yanında taşıdığı kirli oyuncak ayılarla çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük etki uyandırdı. Bir vatandaşın kişisel hesabından paylaştığı fotoğraf sosyal medyada kısa süre içerisinde binlerce kişiye ulaştı. Yaşanan bu olaya duyarsız kalmayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün fotoğrafın kahramanı Ali Yener ve torunları Arda Erslan ve Sezen Nur Dum’u makamında konuk etti.

https://youtu.be/YNbfLCkrfDQ

‘Her zaman yanınızdayız’

  Yener ve torunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Ergün, her zaman yanlarında olacaklarının mesajının vererek, “Halk otobüsünde eve giderken çekilmiş fotoğrafın sosyal medyada gündeme oturdu. Her şeyden önce belediyemize verdiğin emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de bu noktada duyarsız kalamazdık. Çok anlamlı bir fotoğraf. Tabii ki bu evlatlar bizim evlatlarımız. Bu canlar hepimizin canları. Biz de onların daha mutlu olması için bu makamlardayız. Onları mutlu etmek, bizim de görevlerimiz arasında. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gerçek ihtiyaç sahibi 8 bin 200 vatandaşımıza Gıda Bankasından destek oluyoruz. 11 bine yakın gencimiz de MASMEK’te eğitim alıyor. Sizlerin de her zaman yanınızdayız. Bir eksiğiniz olduğunda bu evlatlarımız için her şeyi yaparız” dedi.

Fotoğrafın Hikayesini Anlattı

Sosyal medyada kısa süre içerisinde binlerce kişiye ulaşan fotoğrafın hikayesini paylaşan Ali Yener de, “Oyuncak ayıyı çöpte gördüm. Torunlarım da istiyordu. Yırtıktı. Pamukları dökülüyordu. Diktim. Torunlarım en azından bir iki saatini geçirirler, ben de mutlu olurdum. Allah bin kere razı olsun, sizin bana ekmek verdiğiniz birimden ekmeğimi kazanıyorum. Getirdiklerimi torunlarımla paylaşıyorum. Siz var olduğunuz sürede bizler de varız. Ben ölümüne kadar arkanızdayım. Her şey için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Mutlulukları Görülmeye Değerdi

Konuşmaların ardından Başkan Ergün, minik Arda ve Sezen Nur’a oyuncak ayı ve çeşitli hediyeler verirken çocukların mutluluğu da görülmeye değerdi. Hediyelerini makamında açan çocuklar Başkan Amcalarına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.