Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte taraftar işte şanlı Denizlispor! Muhteşem karşılama

Denizlispor’un ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atarak Bandırmaspor’u 4-3 mağlup ettiği maçın ardından yeşil siyahlı futbolcuları ve Başkan Mehmet Uz’u taraftar Haluk Ulusoy Tesisleri’nde karşıladı. Taraftarlar meşalelerle ve tezahüratlarla karşıladıkları takıma verdikleri mücadele için teşekkür ettiler. Başkan Uz, taraftara;”Bizden desteğinizi esirgemeyin”dedi.

Denizlispor'un ilk yarısını 3-0

Denizlispor kovid, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle 15 oyuncusu ve teknik direktör Fatih Tekke’den yoksun gittiği Bandırmaspor deplasmanında muhteşem bir geri dönüş yaptı.Yeşil siyahlılar ilk yarısını 3-0 mağlup kapattığı maçın ikinci yarısında bulduğu 4 golle maçtan galibiyetle ayrıldı. Takımın gösterdiği insan üstü performans ise taraftarı adeta mest etti.

BAŞKAN UZ:”DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN”

Akşam saatlerinde Denizli Haluk Ulusoy Tesisleri’ne gelen takım taraftarın meşale şovu ve tezahüratları ile karşılandı. Karşılamada otobüsten inerek taraftara verdiği destek için teşekkür eden Denizlispor Başkanı Mehmet Uz,”
Güzel bir sonuç aldık. Hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Sizlerden sabır diliyorum. İnşallah Manisa maçında da bu sonucu alacağız. Bizden desteğinizi esirgemeyin.”dedi.

TURAN:”BİZ HER YERDE HER TAKIMI RAHATLIKLA YENERİZ”

Karşılamayı organize eden Yeşil Cephe taraftar grubunun lideri Zeki Turan yaptığı konuşmada;” Denizlispor’un formasını yere sersen bu ligde 1-0 önde başlar. Biz bu takımın inandığında koronaymış, eksikmiş, sakatmış fark etmez. Biz her yerde her takımı rahatlıkla yeneriz. Ömer, İlhan, Darri hiç fark etmez. Futbolcu arkadaşlarımız yeteneklerini sahaya yansıtınca her şekilde kazanırız. Bugün bizi çok mutlu ettiniz.”dedi.