Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aliağa İlçe Kurucu Başkanı Yücel Karaşan Oldu

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener Genel Başkanlığındaki  İYİ Parti, Aliağa İlçe Parti kurucu başkanlığına Yücel Karaşan atandı.

Uzun  bir aradan  sonra tekrar siyasette dönen  İlçe  Kurucu başkanı Yücel Karaşan ülkenin geleceği için İYİ  partiye katıldığını söyleyen Karaşan ”İYİ Parti gücünü ve kuruluş ilkelerini doğrudan milletten almış ve meşrutiyetinin kaynağını Türk Milleti olarak gören bir siyasal harekettir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milliyetçilik anlayışının özellikle ekonomi ve kültür alanlarında yükseltilmesi gerektiğine inanıyoruz. Biz siyasetin merkezinde yer alarak Aliağa İlçesinde merkezdeki açıklığı kapatmak istiyoruz. Aliağa’dan yola çıkarak  İYİ Parti’i iyi noktalara getirerek ve milletimizi kucaklayarak partimizi Kocaeli escort  İktidara taşıyacağız. Herkesi İYİ Parti’de buluşturmak istiyoruz. En kısa zamanda İlçe binamızı faaliyet  geçirerek, üye kayıtlarımızı yapıp ,merkezde bir parti olarak milletimizin hizmetinde olacağız. Öncelikle milletimize  sonra da  İlçemize  hayırlı olmasını diliyorum. Aliağamız İYİ parti de İYİ olacak İnşallah.” şeklinde konuştu.

[box type=”info” ]

Yücel Karaşan Kimdir ?

1959 Aliağa doğumlu olan Yücel Karaşan  ilk siyasi hayatına 1983  yılında ilçe Doğru Yol Partisi’nde kurucu üye  olarak başlamış ve  ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2002 genel seçimlerinde Doğruyol Partisi’nden 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı oldu. DYP’nin ülke barajını aşamaması nedeniyle seçildiği halde milletvekili olamadı.

İlçede esnaflık yapan İlçe Kurucu Başkanı Yücel Karaşan evli ve üç kız çocuk babasıdır.

[/box]