Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Denizli’de ‘Şeniz Doğan’ Kararı!

İYİ Parti Merkezefendi’de aday çıkarmayacak CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Aadayı Şeniz Doğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti Merkezefendi’de aday

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve CHPMerkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Daha önce Genel Merkezler düzeyinde iki merkez ilçede ittifak yapmama kararı veren CHP-İYİ Parti ittifakında bu DGC’de açıklama yapan Yasin Öztürk, parti olarak Merkezefendi’de aday çıkarmayarak Şeniz Doğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Denizli’de iki merkez ilçede genel merkezden ittifak çıkmaması kararının ardından, partilerin il düzeyinde çalışmaları sonra CHP-İYİ Parti ittifakı’nda Merkezefendi ilçesinde ittifak konusunda anlaştıklarını açıkladı.

YASİN ÖZTÜRK: ADAY ÇIKARMAMAYA KARA VERDİK

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak söz alan İYİ Parti Denizli Miletvekili Yasin Öztürk, ‘Daha iyi bir güç birliği yapabilmenin yollarını aradık. Bu anlamda Merkezefendi kısmında anketlerde, saha çalışmalarında ve kendi şahsi çalışmalarında Şeniz Hanım’ın çok önce olduğunu gördüğümüz için biz Merkezefendi’de İYİ Parti olarak aday çıkarmamaya karar aldık. Ve bu doğrultuda Şeniz Hanımı desteklemeye karar verdik. Yakın zamanda diğer ilçelerimizle olan durum içinde görüşmelerimiz devam edecektir. İYİ Parti olarak biz gerekli bir adımı attık. Bundan sonraki durumda da iyileştirmeler ve güç birliği anlamında bir şeyler yapabiliriz.’ dedi.

Açıklamada Yasin Öztürk Pamukkale için belirsizliğin devam ettiğini, CHP’den de bu konuda aynı hassasiyeti beklediğini ifade etti.

BAHTİYAR ŞENİZ DOĞAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Millet İttifakı’nın ortak adayı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 
Ümit Bahtiyar gerçekleştirilen basın toplantısında söz aldı. Merkezefendi ilçesi özelinde aldıkları karar hakkında konuşan Bahtiyar, ‘Merkezden bu şekilde Denizli’yi öngörmelerinden sonra bize kısaca yerelde anlaşın ve süreci daha iyi hale siz getirin dediler. Bu sürede de gerek vekillerimiz, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve bu konuda çalışan iki partiden de arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu konuda çaba sarf ediyorlar. Bu çabalar devam ediyor. Bu bizim güç birlikteliğimizin ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Yerelde kurduğumuz bu güç birliğinin etkilerinin ve sinerjisinin daha fazla olacağını düşünüyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Şeniz Hanıma bundan sonra Merkezefendi’de başarılar diliyorum. Desteklemeye devam edeceğiz. Birlikte çalışmalarımız ve programlarımız olacak. Ve 31 Mart’ta bütün ilçelerde ve büyükşehirde zafere ulaşacağız. Biz bu inançla yola çıktık.’ ifadelerini kullandı.

‘ONLARIN GÜVENİNİ KAZANDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM’

İYİ Parti’nin kendisini destekleme kararı alması hakkında konuşan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan da verilen destekle ilgili olarak ‘Bugün burada güzel bir birlik ve beraberlik tablosu çiziyoruz. Sevgili İYİ Partili arkadaşlarımın bana olan güzel sözleri için teşekkür ederim. Onların güvenini kazandığım için çok mutluyum. Sorumluluğumu biliyorum. Bu konuda 7/24 çalışacağıma söz veriyorum. 2019 yılının kazananının Cumhur İttifakı olacağını, kazananın İYİ Parti, CHP ve Merkezefendi olacağını buradan söylemek istiyorum. Yolumuz açık olsun.’ şeklinde konuştu.

Haber: Cansu Deda, Serkan Özkurt