Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Denizli’den AK Partili Cahit Özkan’a suç duyurusu!

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “İYİ Parti FETÖ’nün kurduğu bir partidir” açıklamasını yapmasının ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ” Fetö TSK’ya operasyon çekerken dönemin Hukukçular derneği başkanı Cahit Özkan FB Orduevi önünde,Samanyolu TV’de fetö kumpasını savunuyor.” sözleri ile ilgili video paylaşmıştı. Bu atışmanın ardından İYİ Parti Denizli, Özkan’ın iddialarının peşini bırakmadı. Partililer bugün Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÖZTÜRK’TEN ÖZKAN’A BUKALEMUN BENZETMESİ

Beyaz Tv’de ‘Akılda Kalan’ programına konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “İYİ Parti malum olduğu üzere kasetlerle, kongrelerle MHP’yi dizayn etmeyi başaramayan FETÖ’nün kurduğu bir partidir” dedi.
Özkan, “İYİ Parti’nin kendi kurucuları arasında yer alan Ümit Özdağ da İYİ Parti’nin FETÖ ilişkisini ifade etti. Genel Başkanları da belge ve bilgilerle FETÖ ile ilişkisi açığa çıkan İstanbul İl Başkanına sahip çıktı” ifadelerini kullandı.
Cahit Özkan’ın açıklamalarını İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten cevap geldi. Öztürk; Fetö TSK’ya operasyon çekerken dönemin Hukukçular derneği başkanı Cahit Özkan FB Orduevi önünde, Samanyolu TV’de FETÖ kumpasını savunuyor. Aynı adamın bıyıklı hali partimize arsızca iftira atıyor. FETÖ parti kursaydı ilk vekili her kalıba girebilen bu çok yüzlü bukalemun olurdu.” Sözlerini kullanarak ilgili videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

İYİ PARTİ PEŞİNİ BIRAKMADI

İYİ Parti Denizli Özkan’ın iddialarının peşini bırakmadı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İl Başkanı Raziye Akışık ve partililer Denizli Adalet Sarayı önünde bir araya gelerek Cahit Özkan hakkında ‘Halkı, kin ve nefrete sürükleyici açıklama yapmak’ suçundan ayrı ayrı suç duyurusunda bulundular.

Yasin Öztürk, suç duyurusu öncesi yaptığı açıklamada Cahit Özkan’ı herhangi bir mecrada ‘FETÖ’ üzerine tartışmaya davet etti.