İYİ Parti Denizli’nin Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu

İYİ Parti Denizli’nin Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu
Yayınlama: 14.03.2018
A+
A-

25 Ekim’de Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti, Denizli teşkilatlanması son sürat sürdürüyor. 2019 seçimlerine gidilirken Denizli’de güçlü bir yapılanma oluşturmak isteyen İYİ Parti 11 Mart’ta yapılan İYİ Parti Denizli 1. Kongresi ile kurucu üye Yasin Öztürk il başkanlığına seçildi. İl Başkanlığının ardından İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları da kuruluyor.

İYİ Parti’nin Denizli teşkilatlanması son sürat devam ediyor. Yapılan İYİ Parti Denizli İl Kongresi’nde il başkanlığına Yasin Öztürk seçildi. İl kongresinin tamamlanmasının ardından İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları’nun kurulması için çalışmalar başladı.

İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları’nın ilk başkanı belli oldu. İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel Denizli Gençlik Kolları Başkanlığı’na Bayram Can Çapar’ın getirildiğini açıkladı.

 

”Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkan İYİ gençleriz”

Konu ile ilgili açıklama yapan Can Çapar;”Bizler mevcudiyetini ve istikbalini aziz vatanımıza adamış, istiklal ve Cumhuriyet uğruna hak, adalet ve özgürlük adına yola çıkmış İYİ gençleriz. Bizler Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkan İYİ gençleriz. Bizler demokrasiyi gerçekleştirecek olan İYİ gençleriz. Bizler medeniyet yolunun taşlarını döşeyen cesur gençleriz.

”Zalimlerin karşısında İYİ gençler vardır”

Eğer ki korku imparatorluğu bu topraklarda hüküm sürüyorsa Eğer ki haksızlık, adaletsizlik ve çaresizlik bu topraklarda hüküm sürüyorsa Eğer ki hür düşünce engelleniyorsa bu topraklarda ve eğer ki aziz gençlerimiz yoksun ve yoksul durumda bırakılıyorsa bu topraklarda Bilsinler ki, zalimlerin karşısında İYİ gençler vardır.
Bilsinler ki, korkusuz, hür ve iyi gençler vardır.Bilsinler ki, aziz vatan için hak adalet ve özgürlük uğruna yola çıkmış olanlar vardır. Ve bilsinler ki, bizim Yüce Türk Milleti adına haklı bir davamız vardır.”dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.