İYİ PARTİ İZMİR’İN A TAKIMI HAZIR !

İYİ PARTİ İZMİR’İN A TAKIMI HAZIR !
Yayınlama: 09.11.2018
A+
A-

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, bugün düzenlediği basın toplantısıyla, yeni A takımını açıkladı. Toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri , Disiplin Kurulu Üyeleri ve yeni atanan ilçe başkanları da açıklandı. İlçe Başkanlarına mazbatalarını İl Başkanı Kırkpınar takdim etti. Yeni yönetim kurulu ilk toplantısını 12 Kasım  Pazartesi günü saat 18:00’de yapacak. Kırkpınar; “En iddialı ve ideal yönetim kurumuzu açıklıyoruz.”   dedi.

 

24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra, İYİ Parti aldığı revizyon kararı doğrultusunda 81 il başkanının istifaları istenmiş ve yeni atamalar gerçekleşmişti. Bu süreçte, atamanın en son gerçekleştiği il ise İzmir olmuştu. 4 Eylül’de istifasını veren Koray Ükünç ve yönetimi yerine atanan Hüsmen Kırkpınar İl Başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Kırkpınar, göreve gelir gelmez ilk iş olarak yeni yönetim kurulu listesini oluşturmak için kolları sıvadı ve yaptığı görüşmeler sonucunda oluşan listeyi,  Genel Başkan Meral Akşener’in onayına sundu. İl Başkanlığı’nda yaptığı toplantı ile 71 asil, 71 yedek olmak üzere 142 kişiden oluşan yeni yönetim kurulunu paylaştı.

“KUTLU BİR DAVANIN NEFERLERİYİZ”

Kırkpınar; “Ben inanıyorum ki bu ülkeyi bugün yönetenlerin elinden devralacak, bir partinin mensuplarısınız. Bu parti kurulduğu günden beri heyecanını, iddiasını ve idialini hiç bir zaman kaybetmemiş heyecanlı insan topluluğu. Bugünden yarına yarından da öbür güne taşıyacağımız kutlu bir davanın neferlerisiniz. Yurtseverler vatanseverler. İşimiz kolay değil, işimiz aslında bakarsanız zorda değil. Bir şey hem nasıl zor hem nasıl kolay olabilir? İnançlı, imanlı mukaddesatçı ve bu ülkeyi kuran Atatürk’ün ve Cumhuriyetin değerlerine sonuna kadar sahip çıkanlar topluluğuyuz.” dedi.

“Sayın genel başkanımızın önderliğinde bütün duvarları yıka yıka bugünlere gedik.” sözleriyle konuşmasına devam eden Kırkpınar, “Bugün bir yılını heniz tamamlamış bir parti olarak 41 temsilcimiz var. Dinamik, ne istediğini bilen, sorgulayan ve ülke gerçeklerini hiç kimseden korkmadan haykıran iyi parti milletvekilleri var. Meseleye şu boyuttan da bakmanızı isterim, iyi parti parlamentoda olmasaydı bugün parlementoda aritmetiğinden kaynaklanan sıkıntıları bir düşünün.” dedi.

1 NİSAN ŞAKA GİBİ GELECEK!

Gazetecilerin sorusu üzerine son günlerde konuşulan  İzmir Büyükşehir adayın Prof.Dr Şengül Hablemitoğlu olduğuna  ilişkin  haberler  ve yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunan Kırkpınar,  “Değerlendirme yapmak zor çünkü bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Sosyal medyada balon haber gibi bir şey çıktı. Bu isimler her biri kıymeti belli olan insanlar. Olsa çok mutlu olurum hepsi çok kıymetli. 1 Nisan şaka gibi gelecek ama İYİ Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. Gücümüzün üzerinde bir oy alacağımızı iddia ediyorum” açıklamasında bulundu.

20 İLÇE BAŞKANINDAN 10 TANESİ ESKİ

Atanan 20 ilçe başkanın, 10’un eski 10’unun yeni olduğu diğer 10 ilçe başkanının önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi.

Yeni Atanan İlçe Başkanları :

Aliağa:  Yavuz Ada
Bayındır: Hüsnü Bahadır Küçükbaran
Bayraklı Mehmet Erdinç Çobanoğlu
Bornova: Mustafa Tabak
Foça: Yasemin Görgeç
Çiğli: Hasan Şahin
Güzelbahçe: Ümit Ergene
Kınık: Halit Tekne
Urla: Yüksel Bıyık
Selçuk: Nalan Akduman

Göreve Tekrar Ataan İlçe Başkanları

Bergama: Nuri Çiftçi
Çeşme: Volkan Evci
Dikili: altan Aktuğ
Karabağlar: Hasan Yıldız
Karşıyaka: Mehmet yıldırım
Kiraz: Halit Demir
Menderes: Ayşe Mutlu
Menemen: Yılmaz Karslı
Ödemiş: Semih Alphan
Tire: Hayati Okuroğlu

“142 KİŞİLİK YENİ YÖNETİM KURULU”

“En iddialı ve ideal yönetim kurumuzu açıklıyoruz.” diyen Kırkpınar’ın sözleri sonrası 71 kişiden oluşan yönetim kurulu ve 9 kişiden oluşan İl disiplin kurulu üyeleri açıklandı.

– Yönetim Kurulu Listesi :

Adnan Koç ,Adnan Selvi, Ahmet Kervan, Ahmet, Murat Beydoğan,Ali İhsan Ürker,Alihan Aksoy,Anıl Selek,Arzu Büyükköprü,Aynur Sezin Kuruşçu,Aysel Çekel,Aysun Yılmaz,Ayşegül Eren,Aytekin Dağlıoğlu,Berkant Hüseyin,Hilal,Okan Calp,Burak Üstünbaş,Burçin Özdemir,Bülent Uygur, Canan Gülbayrak,Cemil Gürsel,Cevdet Şahin Florat,Çağrı Özdemir,Ercüment Er,Erdal Şahin,Erkan Baransel,Evren Gülay,Fatih Özer,Figen Yıldırım,Filiz Çuhadaroğlu,Funda Manavcı,Gizem Albaş, Hakiyan Öztekin,Hasan Mert Yılmaz,Hasan Sungur,Hayri Köseoğlu,İbrahim Dönertaş,İrfan Ambar, İsmail Aybars Aksoy,Kurtuluş Doğan,Kübra Soyan Ayan,Levent  Kaplan,Mehmet Ali Sarızeybek,Mehmet Bağlar,Mehmet Fatih Zaimoğlu,Mehmet Halis Köse,Mehmet Murat Gök
Mehmet Orhan Arar,Melike Tırpan Yalçın,Mesut Mercan,Mevlüt Durmuş Kara,Murat Çakar,Mutlu Gürsoy,Nadir Gergin,Naime Özeren,Nihal Yanlı
Nihal Pala,Nurettin Özturan,Orhan Demiral,Osman Çandır,Ömer Özkan,Öztürk Keskin,Pelin Yetkin Yazıcı,Dündar Tanrıverdi,Sabahattin Topuz,Selahattin Gümüş,Serap Özöktem,Serhan Mete,Şakir Genç,Şükran Yörük,Şükrü Çakır,Ülkü Doğan

– İl Disiplin Kurulu Üyeleri:

Bülent Gülçek
Ali Osman Sabancı
Serap Keskin Yazıcı
Zuhal Şimşek
Mehmet Bilek
Osman Tamer Şahin
Şükrü Torla
Yakup Şenkal
Hüseyin Doğan

– İl Disiplin Kurulu Yedek Üyeler:

Erkan Aşkın
Feray Özer
Hüseyin Koç
Erhan Okumuş
Erdoğan Kızılok

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.