Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Partili Dervişoğlu Mazbatasını Aldı

24 Haziran’da yapılan seçimlerin 

24 Haziran’da yapılan seçimlerin  ardından İYİ Parti  İzmir’den iki milletvekili, 1. bölgeden Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ikinci bölgeden ise Genel Sekreter Aytun Çıray TBMM’de İzmir’i temsil etme hakkını elde etmişti.

Artık İyi Parti’den İzmir milletvekili olan Müsavat Dervişoğlu İl Seçim Kuruluna İyi Parti İzmir İl Koray Ükünç ile birlikte gelerek mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Sümer’in elinden aldı. İYİ Parti Genel Sekteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın mazbatasını ise  İl Başkanı Koray Ükünç aldı.

Dervisoğlu:” Kaybeden Kimdir Bakmak Lazım, Korkarım ki Millet Kaybetmiştir”

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Dervişoğlu “Öncelikle memlekete hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçim sonuçlarına herhangi bir itirazımız yok. Milletimiz böyle bir takdirde bulunmuş ve İYİ Parti’ye de muhalefet görevi vermiştir.” diyerek başladı ve şöyle  devam etti :” Ama seçim sürecinin oluşması ve kampanya dönemi ile ilgili ciddi itirazlarımız var. Onları sıklıkla kamuoyu ile paylaştık. Bu seçimin kaybedeni yok. Her parti kazanmış gibi görünüyor. AKP yüzde 8 oy kaybetti. Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu. AKP karlıdır. CHP 2-3 civarı oy kaybetti. Muharrem İnce yüzde 30 civarında oy aldı. CHP karlıdır. Biz seçime sıfırdan başladık. İyi parti olarak 43 vekil ile meclisteyiz. İYİ Parti de karlıdır, kazançlıdır. HDP’nin barajı geçip geçmeyeceği konuşuluyordu. Barajı geçti. O da karlıdır. Kaybeden kimdir diye bakmak lazım. Korkarım ki millet kaybetmiştir. Milletin kaybını telafi etmek için TBMM’de üzerimize düşeni yapacağız.”