Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar Oldu

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediyesi için Ümit Bahtiyar’ı aday gösterdi. Böylece İYİ Parti CHP ittifak adayı belli olmuş oldu.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre İYİ Parti, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimde Mersin Büyükşehir Belediyesi için Burhanettin Kocamaz’ı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için İsmail Ok’u, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için Atakan Aksoy’u, Denizli Büyükşehir Belediyesi için Ümit Bahtiyar’ı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi için Mahmut Uykusuz’u aday gösterdi.

ÜMİT BAHTİYAR KİMDİR?

1967 yılında Bulgaristan’ın Deliorman yöresinde doğdu. 1978 yılında ailesiyle birlikte Denizli’ye göç etti. İlk, orta ve liseyi Denizli’de okudu. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Siyasete 1992 yılında Doğruyol Partisi Gençlik Kolları’nda başladı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Doğruyol Partisi’nden Denizli Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2002-2004 yılları arasında Denizli Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde ise tekrar Denizli Belediyesi Meclis Üyesi oldu. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak girdi. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra milletvekili adayı oldu. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Pamukkale Belediye Başkan adayı olan Evli olan Bahtiyar, serbest avukatlık yapmaktadır.

Açıklanan diğer adaylar:

Elazığ’dan Ali Şekerdağ,

Afyonkarahisar’dan Mahmut Koçak,

Isparta’dan Gökmen Gökmenoğlu,

Çankırı’dan Raif Oktay,

Nevşehir’den Mehmet Özkan,

Niğde’den Mümin İnan,

Kars’tan Settar Kaya,

Kırıkkale’den Mahir Yılmaz,

Uşak’tan Muhammet Gür

Osmaniye’den Davut Çuhadar

belediye başkan adayları olarak açıklandı.