Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir, Aydın,Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya, Afyon ve Uşak hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Ege bölgesinin geneli parçalı bulutlu, Afyonkarahisar, Denizli çevresi ise hafif yağışlı geçmesi bekleniyor. İşte İzmir, Aydın,Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya, Afyon ve Uşak hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Afyonkarahisar, Denizli, Adana, Mersin, Hatay, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya ve Mersin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARILARDA BULUNDU!

Yağışların Antalya ve Mersin çevrelerinde kuvvetli (21-60 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, deniz üzerinde küçük çaplı hortum oluşumu riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE İLLERİNDE HAVA DURUMU

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 15°C

Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 22°C

Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 20°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 21°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

AYDIN °C, 23°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 17°C

Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

UŞAK °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

EGE DENİZİ’NDE HAVA DURUMU

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege’de doğu ve güneydoğudan, kuzeyi zaman zaman güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa); Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), güneyi 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.