Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Bayraklı’da çocukların yokuştan saldığı kamyon tekerleği 10 yaşındaki Gülbade Kevik’i öldürdü!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydan gelen olaydda çocukların yokuştan yuvarladığı kamyon tekerleği 70 yaşındaki Gülbade Kevik’in ölümüne neden oldu.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydan
https://youtu.be/BIRoyR2QhQE

Alınan bilgiye göre olay İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Gümüşpala Mahallesinde yaşandı. Mahallede yaşları 6 ve 8 arasında değişen üç çocuk, oyun oynadıkları sokakta bir kamyon tekerleği buldu. Çocuklar eğlence amaçlı olduğu düşünülen tekerleği yokuştan aşağıya saldı. Yükseltinin de etkisiyle hızla yuvarlanan kamyon tekerleği, yol kenarında bulunan 70 yaşındaki Gülbade Kevik ve 79 yaşındaki Dilber Karataş’a çarptı. Kevik, kafasını taşa çarparak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralı Dilber Karataş’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜMÜŞPALA’DA BU TİP OLAYLAR İÇİN ÇÖZÜM İSTENİYOR!

Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gümüşpala Mahalle sakinlerinden Kürşat Gazi Sırçalı, “Üç çocuk, kamyon lastiğini yokuş aşağı salmış, lastik yaşlı bir teyzeye çarpmış ve teyze vefat etmiş, sonra da kaçmışlar. Bu mahallede hırsızlık olayları gibi pek çok sorun yaşanıyor. Bu tip olayların yaşanmaması için çözüm istiyoruz” dedi.