Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Bornova’da Mehmet Özkan’ı öldüren katil zanlısının rahip olduğu ortaya çıktı!

İzmir’in Bornova ilçesinde güzellik salonunda eşini kıskadığı gerekçesi ile manisalı iş insanı Mehmet Özkan’ı öldüren katil zanlısının din değiştirdiği ve rahip olduğu öğrenildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde güzellik
https://www.youtube.com/watch?v=7H9E6anmif8

İzmir’in Bornova ilçesi Erzene Mahallesi’nde 2 gün önce meydana gelen olayda eşinin çalıştığı güzellik salonuna daha önce de gelen ve bir daha gelmemesi için uyardığı Manisalı iş insanı Mehmet Özkan’ı eşinin mekanında gören Hasan Y. pompaı tüfek ile dehşet saçmıştı. Manisalı iş insanını pompalı tüfek ile öldüren zanlı sahs sonra otomobil ile olay yerinden firar etmişti. Dün akşam saatlerinde Aliağa ilçesinde yol kontrolü sırasında Jandarmanın dikkati ile yakalanan zanlının 2006 yılında din değiştirerek hrsitiyanlığı seçtiği ve rahiplik yağtığı öğrenildi.

EİŞİNİ BIRAKIP RAHİP OLMUŞ!

Yaklaşık 13 yıl önce eğitim alarak müslümanlığı terk edip hristiyan olan şahsın,kendi işini bırakarak önce rahip yardımcısı ardından arhip olduğu öğrenildi. Hasan Y.’nin İzmir Yeni Doğu Kilisesi’ne rahip olara atandığı ortaya çıktı. Aliağa’da yakalanan katil zanlısının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.