İzmir Bornova’da öldürülen Manisalı iş insanı Mehmet Özkan son yolculuğuna uğurlandı!

İzmir’deki bir güzellik merkezinde pompalı tüfekli saldırıda hayatını kaybeden Manisalı iş adamı Mehmet Özkan, memleketi Manisa’da toprağa verildi.

İzmir Bornova’da öldürülen Manisalı iş insanı Mehmet Özkan son yolculuğuna uğurlandı!
Yayınlama: 13.11.2019
A+
A-

Alınan bilgiye göre olay, dün saat 17.00 sıralarında İzmir’in Bornova ilçesş Erzene Mahallesi 114. Sokak’ta bulunan bir güzellik merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, eşine ait güzellik merkezine gelen Hasan Y., bilinmeyen bir nedenle eşi S.Y. ile tartışmaya başladı. Yanında getirdiği pompalı tüfeği ateşleyen Hasan Y., o sırada ayak mantarı bakımını yaptırmak için merkezde bulunan Mehmet Özkan’ı vurdu. Vücuduna saçmalar isabet eden Mehmet Özkan olay yerine hayatını kaybetti. Polis ekipleri Hasan Y.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

CİNAYET KURBANI İŞ İNSANI DEFNEDİLDİ

Savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Mehmet Özkan’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Özkan için Şehzadeler ilçesi Hatuniye Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Özkan’ın tabutuna taraftarı olduğu Galatasaray forması konulurken anne Revinay Özkan, eşi Rana Özkan ve 13 yaşındaki Bartu Özkan uzun süre tabut başında ağladı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı ardından Özkan’ın cenazesi Kırtık Mezarlığı’na defnedildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.