İzmir’de balık fiyatları ne kadar? İzmirliler fiyatlara ne diyor?

Egeyön Tv ekibi İzmir’de sokağın nabzını tutmauya devam ediyor. Ekibimiz bu kez ‘İzmir’de balık haline giderek, İzmir’de balık fiyatları ne kadar?’ diye sordu. İşte vatandaşların ve esnafların düşünceleri ve aldığımız cevaplar…

İzmir’de balık fiyatları ne kadar? İzmirliler fiyatlara ne diyor?
Yayınlama: 28.01.2021
A+
A-

Egeyön Haber ekibi sokak röportajları ile sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Balık fiyatlarında son dönemde yaşanan fiyat artışlarını, piyasadaki son durumu ve hamsiye gelen av yasağına haldeki esnaf ve balık satın alan vatandaş ne diyor?

Esnaflar fiyatların aşırı yüksek olmadığını, satışların da iyi olduğunu söylerken, Koronavirüs nedeniyle satışların da etkilendiği söyledi. Vatandaşlar ise balık fiyatlarının çok pahalı olmadığı mevsimsel olarak da normal olduğunu söylüyor. Halde hamsi ve sardalyanın kilosu 20, barbun ve çupranın fiyatı ise kilosu 35 liradan satılıyor.

Bazı balık esnafları hamsiye gelen av yasaklarının satışları etkilendiğini söylerken, bazı esnaflar ise av yasağı kararının yerinde olduğunu balıkların da üremesi ve gelişmesi için gerekli olduğunu söyledi. Kimi esnaflar ise satışların düşük olduğunu ifade ediyor.

Sokak röportajımızın tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.