İzmir’de feci kadın cinayeti.. İrfan Temelli eşi Meryem Temelli’nin boğazını keserek öldürdü!

İzmir’in Buca ilçesinde, sınıf öğretmeni olduğu öğrenilen 51 yaşındaki İrfan Temelli, 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşi 50 yaşındaki Meryem Temelli’nin boğazını keserek öldürdükten sonra 4. katta bulunan evinin balkonundan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

İzmir’de feci kadın cinayeti.. İrfan Temelli eşi Meryem Temelli’nin boğazını keserek öldürdü!
Yayınlama: 09.09.2020
A+
A-

Olay, İzmir’in Buca ilçesine bağlı Efeler Mahallesi 318 Sokak’ta bugün saat 10.30 sıralarında bir binada gerçekleşti. İddialara göre, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen sınıf öğretmeni 51 yaşındaki İrfan Temelli ve eşi 50 yaşındaki Meryem Temelli arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İrfan Temelli mutfağa giderek ekmek bıçağı aldı.

9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşinin boğazını kesti

Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 9 yaşındaki E.T.’nin gözleri önünde eşi Meryem Temelli’nin boğazını kesen İrfan Temelli, daha sonra 4. kattaki evlerinin balkonundan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. Temelli’nin üzerine düştüğü binanın bahçesindeki demir parmaklıkların büküldüğü görülürken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan İrfan ve Meryem Temelli’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Daha önce boşanıp tekrar evlenmişler

Çiftin 9 yaşında E.T. isminde bir erkek, İ.T. (22) isminde de bir kızları olduğu öğrenilirken, İrfan ve Meryem Temelli çiftinin şiddetli geçimsizlik yüzünden daha önce boşandıkları fakat arada çocuklar olduğu için tekrardan evlendikleri ileri sürüldü. Öte yandan, 22 yaşında İ.T.’nin olay esnasında evde olmadığı öğrenilirken, ikamete gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından evin içerisinde incelemelerde bulunuldu. Polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.