İzmir Denizliler Derneği Başkanı Veli Kasap Lobi Faaliyetlerini Hızlandırdı

İzmir Denizliler Derneği Başkanı Veli Kasap Lobi Faaliyetlerini Hızlandırdı
Yayınlama: 23.11.2018
A+
A-

İzmir’de Denizlililer’in bir arada kalmasında büyük çalışmalar ortaya koyan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap siyasette de etkin rol üstleniyor. Ankara ziyarette bulunan Kasap yaptığı lobi faaliyetleri ile Denizlili hemşerilerinin İzmir’deki daha etkin rol alması için çalışıyor.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve Gazeteci Ahmet Deda Ankara’da siyasetçileri ziyaret ettiler.Parti ayırt etmeksizin görüşmeler yapan ikili İzmir siyaseti için lobi çalışmaları gerçekleştirdiler.

İzmir’de çok sayıda Denizlili vatandaş yaşıyor. Denizlililer’in bir arada kalması için İzmir’in en aktif derneklerinden biri olan İzmir Denizlililer Derneği’nin başkanı Veli Kasap Ankara’da yaptığı görüşmelerde İzmir’de Denizlililer’in etkinliği arttırmak için lobi faaliyetlerini hızlandırdı.

DENİZLİLİ BAŞKANLARIN SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

İzmir’de mevcutta 3 Denizlili Belediye Başkanı bulunuyor. Bu isimler Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun. İzmir’de bulunan çok sayıda Denizlili vatandaşa hitap edecek daha fazla Denizlili Belediye Başkanı olması görüşünde olan Veli Kasap lobi çalışmaları ile bunu destekliyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜLİZAR BİÇER KARACA İLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile görüşen Veli Kasap ve Ahmet Deda bu çerçevede gündemi değerlendirdi. Başkan Kasap, Gülizar Biçer Karaca ile özel bir ikili görüşme de gerçekleştirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.