Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Denizliler Derneği ve Bozkurt Belediyesi’nden Konak’a ziyaret çıkarması

İzmir’de bir takım toplantılar için bulunan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İzmir Denizliler Derneği ile beraber Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti.

İzmir’de bir takım toplantılar

İzmir’de bir takım toplantılar için bulunan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İzmir Denizliler Derneği ile beraber Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti. Keyifli geçen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesi için yapılacak ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediye başkanının da Denizlili olması bu ziyaretin en önemli konularından biri oldu.

Başkan Çelik: Yol gösteren onun yaptıkları ile de feyz aldığımız bir başkandır

Ziyaret hakkında konuşan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ‘Konak Belediyesi benim için çok önemli bir belediye. 2014 yılında Belediye yönetimine geldik. 2015 yılında Konak Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzaladık. Sayın Konak Belediye Başkanımız, o zamanlarda Narlıdere Belediye Başkanı idi ve bizim için her zaman değerliydi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği üyesiyim. Orada da Sayın Başkanımız birlik başkanı ve bize her zaman duayen bir belediye başkanı olarak önümüzü açan yol gösteren onun yaptıkları ile de feyz aldığımız bir başkandır. Konak Belediyesi ve İzmir Denizliler Derneğimizle gerçekleştiren bu ziyaret benim için çok önemli bir ziyarettir.’ ifadelerini kullandı.

Başkan Batur: İktidara gelmek için birlikte mücadele edeceğiz

Çelik ile eski bir dostluğu olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Bozkurt’un çalışkan bir belediye başkanıdır. İlçesi için koşturan ve kendine güzel projeler katan biridir. Başkanımızı İzmir’de, İzmir’in kalbi Konak’ta görmekten mutluyuz. Denizli’yi biz çok önemsiyoruz ve ilgileniyoruz. Dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. Geçmişten bu yana kardeşliğimizi ve dayanışmamızı sürdürüyoruz. Kardeş belediyecilik noktasında yapılacak çalışmalar ve partimizin iktidara taşınması konusunda hep beraber mücadele edeceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Kasap: İki Denizlili başkanımızla olmaktan da mutluyum

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap’da şunları söyledi:

“İki Denizlili başkanımızla olmaktan da mutluyum. Sasalı Belediye Başkanı olduğum dönemde Sayın Konak Belediye Başkanımızla beraber Büyükşehir Belediyemizde görev yaptık. İki Belediye Başkanımızla beraber olmaktan İzmir Denizliler Derneği olarak gurur duyuyoruz. “