Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Denizlililer Derneği Bağ Bozumu Festivaline akın etti

23. Çal Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali sona erdi. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek üyeleri bu önemli festivalde Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı yalnız bırakmadı. Başkan kasap festivalde satın aldıkları pekmezlerin hazırlığını bizzat yaptı.

23. Çal Bağ Bozumu

23. Çal Bağ Bozumu Festivali 3 gün boyunca misafilerine unutlmaz anlar yaşattı. Bu önemli festivalde İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek üyeleri Ergül Dülger, Süleyman Naz, A.Nuri Özyurt, H.İbrahim Sevinç, Sebahattin Özer, Mesut Bergama önemli festivalde Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı yalnız bırakmadı.

ÖNCE SUYUNU SIKTI SONRA SATIN ALDI

Dernek Başkanı Veli Kasap pekmez kaynatma töreninde üzüm suyunu sıkma bölümünde çizmeleri giydi ekibin alacağı pekmezin suyunu çıkardı. Veli Kasap ve ekibi festival akşamı Ahmet Deda’nın sunumuyla Pamukkale TV ve www.egeyonhaber.com adresinde canlı yayınlanan Çal Pekmezi açık artırmasına katılarak Çal Belediyespor 10 şişe pekmez satın aldı.

İZMİR DENİZLİLİLER DERNEĞİ ÜRETİCİNİN YANINDA

Üzüm üreticileri ödül törenine katılan İzmir Denizliler Derneği Başkanı Veli Kasap; “Çal pekmezinin satışında İzmir’de aracılık yapacak derneğimiz hazır. Kuruttuğunuz üzümlerin ve kaynattiğınız pekmezlerin satışında siz değerli üreticilere yardımcı olmaya canı gönülden hazıriz”diyerek Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın üreticilere olan desteklerine katkı koyacaklarını söyledi. Önemli olan sembolikte olsa Çallı üreticilerine desteğimiz diyen Kasap;”Onların morelini yükseltecek. Ege’de elbirliği ile Denizli’yi hem tanıtacağız hemde Denizli ürünlerini değerine saracağız ki bölgemiz tarımı gelişecek. Bunun için bu festivaller önemli. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı yürekten tebrik ediyorum. İzmir Denizliler Derneği her zaman yanında”dedi.