Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Denizlililer Derneği Başkan Atila ile Birlikte Huzurevini Ziyaret Etti

Ulusal Yaşlıya Saygı Haftası

Ulusal Yaşlıya Saygı Haftası kapsamında Bornova Belediye Başka Olgun Atilla ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek üyeleri Bornova Nevvar- Salih İşgören Huzurevi’ni ziyaret etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap Ulusal Yaşlıya Saygı haftası kapsamında huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Atila ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, huzurevi sakinlerine çiçek hediye etti. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte Tepecik Senfoni Orkestrası canlı performans sergileyerek huzurevi sakinlerini eğlendirdi. Bornova Nevvar- Salih İşgören Huzurevi müdürü Başar Nacır’ın da katkı sağladığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik sonrası konuşan İzmir Denizlililer Derneği Veli Kasap, ‘Ulusal Yaşlıya Saygı’ haftası kapsamında Olgun başkanımızla birlikte huzurveinde yaşlılarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde bize destek olan güzel böreklerini etkinliğimiz için bize ikram eden Evim Börekleri’nin sahibi Raif Şentürk’e de buradan teşekkür etmek istiyorum’ dedi.

Etkinlik kapsamında huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.