Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği Çiğli’de İftarda Buluştu!

İzmir Denizlililer Derneği Sasalı’da iftar yemeğinde bir araya geldi. Son olarak yapılan Genel Kurul ile Veli Kasap’ı yeniden başkan seçen dernek, geleneksel iftar etkinliği ile birlik ve beraberliğini bir kez daha perçinledi.

İzmir Denizlililer Derneği Sasalı’da

İftara Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli CHP ilçe başkanı Mert Özcan, Ege Kop. Başkanı Hüseyin Aslan, Bornova Eski Belediye Başkanı Cengiz Bulut, Çiğli Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Tevfik Alyanak, TEK Gıda İş Bölge Başkanı Tufan Aysan, Çiğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kop. Başkanı Taner Cömert, meclis üyeleri, muhtarlar ve Sasalılı vatandaşlar katıldı.

 

Son yapılan genel kurul ile yeniden dernek başkanlığına seçilen İzmir Denizlililer Dernek Başkanı Veli Kasap, iftar etkinliğinde yaptığı konuşmada ‘Bu mübarek ayda burada birlikte olmaktan mutluyuz. Allah oruçlarımızı kabul eylesin. Ramazan Bayramı’na inşallah birlik ve beraberlik içerisinde ulaştırsın. Bu iftar sofraları bizi çok duygulandırıyor, heyecanlandırıyor. Çünkü bizim ülkemizin birlik ve beraberliğe gelecekte de çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Biz ne kadar birlik beraberlik içinde olursak biz o kadar güçlü oluruz. Bizim sırtımızı kimse yere getiremez. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Buradan herkesin bayramını kutluyorum, güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. “dedi.