Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği kışa merhaba dedi

İzmir Denizlililer Derneği kışa merhaba dedi. Derneğin organizasyonuna çok sayıda Denizlili katıldı.

İzmir Denizlililer Derneği kışa

İzmir Denizlililer Derneği “Kışa Merhaba” mangal partisi gerçekleştirildi. Dün İzmir Sasalı’da gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda Dernek üyesi ve davetli katıldı. Etkinliğe İzmir Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, Manisa Vali Yardımcısı Kadir Canan, Çiğli Belediye Başkanı Hakan Aslan, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Vezir Aslan, İzmir Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bayram, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Taner Cömert, Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Halil Taşkıran, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Ak Parti Çiğli İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Akar da katıldı.

Samimi bir havada geçen etkinlikte hem yeni tanışmalar gerçekleşti, hem de hasret giderildi. Başka bir etkinlikte bir araya gelme sözlerinin verildiği etkinlik sonunda açıklama yapan İzmir Denizlililer Derneği yönetim kurulu üyesi Süleyman Naz, “bizi yalnız bırakmayan herkesin ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Bu etkinlikte birlikte olmamızda emeği geçen ve canla başla çalışan herkese dernek yönetimi olarak saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

İzmir Denizlililer Derneği’nin “kışa merhaba” etkinliğini Çarşamba günü saat 21.00’da Pamukkale TV ekranlarında Ahmet Deda ile Analiz programında izleyebilirsiniz.