Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’ne ‘Hedef 5 bin üye’ kapsamında yeni üye kayıtları sürüyor!

İzmir Denizlililer Derneği 5 bin üye hedefine emin adımlarla ilerliyor. Dernek Başkanı Veli Kasap ve yönetim kurulu üyeleri derneğe 5 bininci üyeyi kaydedene kadar çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

İzmir Denizlililer Derneği 5

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve yönetim kurulu üyeleri ‘Hedef 5 bin’ üye çalışmaları kapsamında İzmir’de yaşayan Denizlililer ziyaret etmeye devam ediyor. İzmir’de faaliyet gösteren Diş hekimi Yeliz Çulha ile birlikte çalışmalara hız veren Başkan Kasap, 5 bininci üye için var gücü ile çalışmayı sürdürüyor. Her hafta yeni ziyaretler ile üye sayısını artırmayı sürdüren İzmir Denizlililer Derneği’ne son oalrak 6 Acıpayamlı üye daha eklenerek 5 bin hedefi yolunda önemli bir adım daha atıldı.

‘HEMŞEHRİLERİMİZLE KUCAKLAŞMAYI SÜRDÜRÜYORUZ’

Yaptıkları ziyaretler hakkında konuşan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ‘Derneğimize bu zor pandemi şartları olmasına rağmen yeni üyeler kaydetmek için hedefimize olan inancımızı sürdürüyoruz. Dernk üyelerimizden olan Dentist Yeliz Çulha ile birlikte İzmir’de yaşayan Denizlililere ulaşarak onların hal ve hatırlarını soruyor, İzmir’de Denizlililerin daha güçlü olması için kendilerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Son olarak 6 Denizliliye daha derneğimize kattık. Hedefimiz 5 bin. Bunun için çalışmayı nerede demeden Denizlili vatandaşlarımızın yanına gidiyor, hemşehrilerimizle kucaklaşmayı sürdürüyoruz.’ dedi.