Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Denizlililer Derneği, Pamukkale Belediyespor’u İzmir’de Yalnız Bırakmadı

Bornova Barışgücü ile Pamukkale

Bornova Barışgücü ile Pamukkale Belediyesi arasında tekerlekli sandalye basketbol  maçı EVKA 4 spor salonunda oynandı. İzmir Denizlililer Derneği Pamukkale Belediyesi tekerlekli basketbol takımını yalnız bırakmadı.  Bornova Barışgücü, Pamukkale Belediyesi’ni 94-32’lik skorla mağlup etti.

Bornova Barışgücü ile Pamukkale Belediyesi arasında tekerlekli sandalye basketbol maçı oynandı. Bornova Barışgücü Pamukkale Belediyesi karşısındaki üstün oyunuyla maçtan galip ayrılmayı başardı. İzmir Denizlililer Derneği de bu zorlu deplasmanda Pamukkale Belediyesi’ni yalnız bırakmadı. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve Yönetim Kurulu üyeleri mücadeleyi tribünden takip etti. Maç sonunda açıklama yapan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ‘ Bu gün burada Pamukkale belediyesi’nin basketbol takımını desteklemekten gururluyuz. Bundan sonra da İzmir’e gelen Denizli takımlarına da bu şekilde desteklerimiz sonuna kadar sürecek’ diye konuştu.

Maç sonu sporcularla biraraya gelen İzmir Denizlililer Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı’nı yemeğe davet etti. Maçtan sonra Pamukkale Belediyesi sporcuları İzmir Denizlililer Derneği üyeleri ile birlikte yemek yediler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.