Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği White House’u Fuarda Yalnız Bırakmadı

IF Wedding Fashion İzmir Fuarı kapıalrına ziyaretçilerini açtı. İzmir Denizlililer Derneği de bu önemli fuarda Denizlili tasarımcı İsmail Urhan’ın sahibi olduğu White House Moda Evi’ni ziyaret etti.

IF Wedding Fashion İzmir

2019 ve 2020 modelleri ilk kez IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda görücüye çıktı. Gelinlik, damatlık ve abiye giyimin en yeni modellerini takip etmek isteyenler IF Wedding Fashion İzmir’de buluştu.

IF WEDDİNG’E DAMGA VURAN DENİZLİLİ

Ünlü modellerin podyuma çıktığı fuar etkinliğinde Denizlili Tasarımcı İsmail Urhan’ın sahibi olduğu White House’un gelinlik defilesi de fuar ziyaretçilerin gözlerini kamaştırdı. White House’un gelinlik defilesinde Şebnem Schaefer ile Özge Ulusoy’un taşıdığı gelinlikler izleyenleri büyüledi. Sektör profesyonellerinin bir hayli fazla ilgi gösterdiği defilenin ardından açıklamalarda bulunan İsmail Urhan, “Tüm sene 35 parçalık bu özel koleksiyonu ekibimizle birlikte hazırlamak için çok emek harcadık. Bu emeklerin karşılığını muhteşem bir defile ile sunduk” dedi.

İZMİR DENİZLİLİLER DERNEĞİ WHİTE HOUSE’U YALNIZ BIRAKMADI

İzmir Denizlililer Derneği de White House Moda Evi’nin sahibi İsmail Urhan’ı bu önemli fuarda yalnız bırakmadı. Denizlililer Derneği üyesi Gazeteci Ahmet Deda ile birlikte, Bayraklı Kaymakamı Canan Hançer Baştürk,  İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, dernek yöneticileri Ergül Tavukçu Düler, Şerife Dedeler, Hasan Dedeler, Süleyman Naz, Ayşe Şanlı’nın yanı sıra Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Ekici ve eşi Handan Ekici, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Gümüş ve eşi Prof. Dr. Gülüzar Kurt Gümüş ve White House’un sahibi İsmail Urhan ve eşi Havva Urhan’ı ziyaret etti. Dernek üyeleri Denizli başarılı tasarımcı Urhan’a çalışmalarında başarılar diledi ve firmanın standlarını gezdi. İsmail Urhan, Dernek Başkanı Kasap ve Yönetim Kurulu üyelerine bu önemli ziyaret için teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.