İzmir Denizlililer Derneği’nden Bayraklı Kaymakamına Ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği’nden Bayraklı Kaymakamına Ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek üyeleri kısa sürede önce göreve başlayan ve hemşerileri olan İzmir Bayraklı İlçesi Kaymakamı Canan Hançer Baştürk’ü makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete İzmir Denizlililer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sezai Çengil, Ayşe Şanlı, Musa Yiğit ve Egeyönhaber Yayın Danışmanı Ahmet Deda katıldı.

Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette , İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Bayraklı İlçesi Kaymakamı Canan Hançer Baştürk’e Denizli’nin simgesi olan ” Denizli Horozu” heykeli hediye etti. Dernek Başkanı Veli Kasap : ” Biz İzmir Denizlililer Derneği Başkanı ve üyeleri olarak Bayraklı Kaymakamımız ziyarete geldik. Hemşehrimiz olarak kendisiyle gurur duyuyoruz Yeni görevinde başarılar diliyoruz,  hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldiniz. Bizler dernek olarak hemşehrilerimizi bir araya getirip güçlerimizi birleştirmek istiyoruz. Bu arada atanmış ve yeni gelen bürokratlarımızı ziyaret ediyoruz. Denizlililer Derneği’nin varlığını hissettiriyor güç birliği oluşturuyoruz. İleri ki günlerde 4 Kasım 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz kahvaltıda bütün Denizlilileri buluşturmak istiyoruz. Sizleri de davet ediyoruz.” dedi.

Bayraklı Kaymakamı Baştürk ise, Denizlililer Derneği ve hemşerilerinin ziyaretinden memnuniyetini belirtirken ilerleyen dönemde daha sık bir araya geleceklerini ve tüm etkinliklere  katılmaya çalışacağını ifade etti.

Yayınlama: 04.10.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.