Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’nden Geleneksel Kahvaltıya Başkan Soyer’i Davet Etti

İzmir Denizlililer Derneği Geleneksel bahar kahvaltısına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı Tunç Soyer’i davet etti.

İzmir Denizlililer Derneği Geleneksel

İzmir Denizlililer Derneği’nin 28 Nisan Pazar günün saat 10:00-13:00 arasında Tarihi Havagazı Alsancak’ta gerçekleştirilecek Geleneksel Bahar Kahvaltısına hazırlanıyor. Dernek Başkanı Veli Kasap, 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer’i ziyaret ederek geleneksel kahvaltıya davet etti.

İzmir Denizlililer Derneği Bahar Kahvaltısına Başkan Soyer’in katılacağını söyleyen Veli Kasap bütün hemşerilerini de kahvaltıya davet etti.

KAHVALTI SAYESİNDE ÖĞRENCİLERE BURS SAĞLANIYOR

Önceki kahvaltı etkinliklerinde yüzlerce Denizlili’nin buluştuğu etkinlikler sayesinde otuza yakın öğrenciye burs verdiklerini söyleyen İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap bu kahvaltıyla birlikte Denizli ve ürünlerini İzmir’de tanıtmak için gerekli çalışmaları yapıldığını söyledi. Ayrıca kahvaltıya Konak’ın yeni Başkanı Abdül Batur ve Balçova’nın yeni Başkanı Fatma Çalkaya’nın da katılacağını belirtti. Kasap;”Denizli Belediye Başkanlarını bu kahvaltıya bekliyoruz” dedi.

İzmir Denizlililer Derneği Geleneksel Bahar Kahvaltısı Pamukkale TV ve www.egeyonhaber.com’dan ortak yayınlanacak.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 22688624_2028472137387946_2901108707121166758_n-1.jpg