Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’nden Menemen Kaymakamı Özkaynak’a Ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek üyeleri kısa sürede önce göreve başlayan ve hemşerileri olan İzmir Menemen İlçesi Kaymakamı Mustafa Özkaynak’ı makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete İzmir Denizlililer Derneği Üyeleri, Musa Yiğit, Süleyman Naz ve Mustafa Küçükoğul katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette , İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, göreve yeni atanan Menemen Kaymakamı’nı dernek ve yönetim kurulu olarak ziyarete geldiklerini ifade ederek şunları söyledi : ” İzmir’de Denizlerin radarıyız. Hangi hemşehrimiz göreve gelirse anında ziyarete gidiyoruz bugün de Menemen Kaymakamı ziyarete geldik. Denizli’li olmasından dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz. Sayın Kaymakamım, hoş geldiniz yeni görevinizde başarılar diliyoruz.”dedi .

”ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPACAĞIZ”

4 Ekim tarihinde Menemen ilçesinde göreve başladığını, daha önce Antalya’da Vali Yardımcılığı görevini sürdürdüğünü anlatan Menemen Kaymakamı Mustafa Özkaynak; göreve başladıktan bir hafta sonra Denizli’ler Derneği’nin ziyaretinden mutlu olduğunu, gururlandığını söyleyerek şunları söyledi :” Bizim bölgemizde hemşirelik olayı biraz zayıftır ama İzmir’de göreve başladıktan 4 gün sonra hemşerilerimiz tarafından hazırlanıp, bilinip ziyarete gelinmesi bizleri çok mutlu etti. Burada aynı zamanda yalnız olmadığımızı hissettirdiler. Çok teşekkür ederim. Bizler mülki amir olarak nereye atandıysak oradaki yaşayan herkes bizim hemşehrimiz bir vatandaşımızdır. Hizmet etmek görevimizdir. Herkes bizim hemşerimiz ama kendi memleketini insanlarında kadirşinas bir şekilde hatırlaması gelmesinin mutluluğu ayrı . İnşallah bundan sonra beraber Denizli’ler Derneğimizin etkinliklerini beraber katılacağız. Sizlerin yapacağı faaliyetleri bir hemşehriniz olarak elimizden ne geliyorsa ne katkı verebilecekse yapacağız.”

Son olarak 4 Kasım 2018 tarihinde İzmir’de yaşayan Denizli’leri buluşturacakları kahvaltı organizasyonunu hatırlatan İzmir Denizli’ler Derneği Başkanı Veli Kasap Menemen Kaymakamı Mustafa Özkaynak bu organizasyona davet etti.