Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Denizlililer Derneği’nden Milletvekili Şahin Tin’e Ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği, Ankara’da

İzmir Denizlililer Derneği, Ankara’da siyasiler ile temasını sürdürüyor. Parti ayırt etmeksizin milletvekillerini ziyaret eden Başkan Veli Kasap, İzmir’deki Denizlililerin sesini daha gür çıkarabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir’deki Denizlilileri bir araya gelmesi için ortaya koyduğu özveri ile takdir toplan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, lobi faaliyetleri ile Denizlili hemşerilerinin İzmir’deki daha etkin rol alması için çalışıyor. Denizlililer’in bir arada kalması için İzmir’in en aktif derneklerinden biri olan İzmir Denizlililer Derneği’nin başkanı Veli Kasap Ankara’da yaptığı görüşmelerde İzmir’de Denizlililer’in etkinliği arttırmak için lobi faaliyetlerini hızlandırdı. Bu kapsamda AK Parti Denizli milletvekili Şahin Tin’i mecliste makamında ziyaret eden Veli Kasap ve Gazeteci Ahmet Deda, İzmir Denizlililer Derneği olarak yaptıkları faaliyetleri hakkında Tin’e bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile karşılaşan Kasap ve Deda, Şahin Tin ile birlikte sohbet etti. İzmir’de yaşayan Denizlililer için daha iyisini yapmak istediklerini ifade eden Kasap, Denizlili vekilden de destek beklediklerini ifade etti. Milletvekili Şahin Tin, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Gazeteci Ahmet Deda, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin samimi bir sohbet gerçekleştirdiler.