İzmir Denizlililer Derneği’nden Pazar Buluşması

İzmir Denizlililer Derneği’nden Pazar Buluşması

İzmir Denizlililer Derneği’nin  geleneksel olarak  sonbahar kahvaltı etkinliğinde İzmir’de yaşayan Denizlili ve İzmirli dostlar araya geldi. Geçen yıl Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlen geleneksel kahvaltı etkinliği bu yıl Çiğli Doğal Yaşam Restoranda düzenlendi. Etkinliğe İzmir’de görev yapan Denizlili bürokratların yanısıra iş ve siyaset dünyasından geniş katılım oldu.

İzmirli dostlar ve Denizlili hemşehrileri bir araya getiren buluşmanın sürprizi ise gazeteci Ahmet Deda yönetiminde egeyönhaber.com ve izmirdenizlilerdernegi.com sitelerin işbirliği yaparak İzmir’de yaşayan Denizlililerin güçlü sesi olmayı hedeflediklerinin açıklaması oldu.

Etkinliğe, Bayraklı Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Konak  Kaymakamı Mehmet Eriş,  Menemen Kaymakamı Mustafa Özkaynak, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel,  Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un yanısıra bir çok sivil toplum örgütü ve  temsilcileri katıldı.

Konuşmasına etkinliğe katılanlara tek tek teşekkür ederek başlayan İzmir Denizli’ler Derneği  Başkanı Veli Kasap ; göreve geldikleri anda ilk olarak İzmir’de yaştan 200.000 hemşehrilerinin olduğunu tesbit ettiklerini, kırgın yada küskün olanları tek tek ziyaret edip derneğe kazandıklarını büyük bir özveri ile çalışarak, derneğin bu tür faaliyetlerini geleneksel hale getirdiklerini ve bir birlerine sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

KASAP : ” HEMŞERİLERİMİZİN DERNEK FAALİYETLERİNE DUYARLI OLMASINI BEKLİYORUZ “

Birlik ve beraberlik içinde kaynaşmaları gerektiğini bu etkinlikler ile güçlerini  birleştirmek gerektiğini söyleyen Başkan Veli Kasap;  “Hemşehrilerimizin dernek faaliyetlerine duyarlı olmasını bekliyoruz. Kayıtlı olan 1900 üye sayısını beş binlere , on binlere neden çıkartmayalım? Dernek binamıza gelerek yada internet sayfasından bizleri ve faaliyetlerimizi takip edebilirler. Geçen yıl 35 öğrenciye burs verdik. İnşallah bu sene hayırsever  insanlarımız  sayesinde bu  sayıyı yüzlere çıkaracağız.” dedi.

KASAP :”KİM KATKI KOYARSA BAŞIMIN TACIDIR “

“Denizli’ler Deneği olarak özverili bir şekilde çalışıyoruz. Sadece İzmir’de Denizli’lilerle buluşma değil; gerek işadamlarıyla gerek sportif faaliyetler ile  Denizli’yi İzmir’le buluşturmak istiyoruz.”diyen Başkan Kasap, ” Sizden ricam bizlerin hatası, eksikleri olabilir. Biz birimizin hatalarını eksiklerini aramayalım. Derneğe kim katkı koyarsa başımın tacıdır. Bu konuda herkes özveri olsun, derneğe katkı koysun. Ülkemizin ve bizlerin birlik , beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacı var. Onun için İzmir’de yaşayan Denizli’li hemşehrilerimizin derneğe sahip çıkmasını istiyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yayınlama: 28.11.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.