Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’nden Yeni Seçilen Başkanlara Ziyaret!

İzmir Denizlililer Derneği, genel kurul heyecanının ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Veli Kasap ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen başkanları ziyaret ederek hem başarı dileklerini iletiyor hem de dernek faaliyetlerini yeni başkanlar ile paylaşıyor.

İzmir Denizlililer Derneği, genel

İzmir Denizlililer Derneği, aktif çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart’ta gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden Başkan Veli Kasap ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni seçilen başkanlara görev süresinde başarılar dilerken, İzmir Denizlililer Derneği’ni tanıtıyor. Belediyeler ile İzmir Denizlililer Derneği arasında hangi alanda çalışıp proje üretilebileceği üzerine yapılan görüşmeler gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN ÇALKAYA DERNEK ÜYESİ OLDU!

İzmir Denizlililer Derneği bu çalışmalar kapsamında Narlıdere’nin seçilen Belediye Başkanı Ali Engin ve Balçova’nın yeni başkanı Fatma Çalkaya’yı ziyaret etti. Ziyarete İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergül Tavukçu Dülger, Hasan Dedeler, Süleyman Naz, Nevzat Duru, Özgür Aslan, Yusuf Ordu, Halil İbrahim Sevinç ve Nuri Özyurt katıldı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı ziyaret esnasında Denizli Sarayköylü olan Başkan Çalkaya İzmir Denizlililer Derneği’ne üye yapıldı.

‘İzmir’de boş durmak yok’ diyen dernek başkanı Veli Kasap, ‘İzmir’de güçlü bir lobimiz var. Denizli’yi Denizli’de yetişen Denizli ürünlerini İzmir’de tanıtacağız. Üreten bir Denizli’nin İzmir’de temsilcisi olacağız. İzmir’den Denizli’ye sık sık geziler düzenleyeceğiz ve Denizli’nin İzmir’deki tanıtım ve iletişim köprüsü olacağız.’ dedi.