Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’ne hedefi 5 bin üye

İzmir Denizlililer Derneği büyümeye devam ediyor. Derneğe 30 Bekillili hemşerinin daha derneğe katılmasının ardından Başkan Veli Kasap,””İzmir’de otuz ilçe var her ilçede örgütlenen üye sayısını 5000 bine çıkaran bir çalışma için start verdik”’dedi.

İzmir Denizlililer Derneği büyümeye

İzmir’de yaptığı çalışmalarla dikkatleri çeken İzmir Denizlililer Derneği gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Denizli’nin Bekilli ilçesinden gelerek İzmir’deki ikamet eden 30 Denizlili bugün İzmir Denizlililer Derneği’ne gelerek üye oldular.

Yeni üyelerin derneğe katılmasıdan duyduğu mutluluğu dile getiren İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap,””İzmir’de otuz ilçe var her ilçede örgütlenen üye sayısını 5000 bine çıkaran bir çalışma için start verdik.Bu gün Denizli Bekilli ilçesinden İzmir’de yaşayan 30 Bekillili toplu halde derneğimize üye oldu. Haftaya bir bu kadar daha üye yapacağız. Her gün hemşerilerimizi iş insanlarını, emeklilerimizi ziyaret ediyor birlikten güç doğar diyoruz. Kervanımıza yeni üyeler katılarak Denizli lobisine güç veriyorlar. İki yüz bin Denizli’nin yaşadığı İzmir’de sesimiz her gün gürleşerek çoğalacak. Horoz İzmir de gür ütecek. Bu yıl 2020 Denizli yılı Denizli yılında İzmir’de Denizli yi tanımayan kalmayacak. “dedi

‘İzmir’de yaşayan emekli genç iş insanı bütün hemşerilerimizi derneğe üye olmaya davet ediyorum’ diyen Kasap,”Bundan böyle dernekle ilgili bütün çalışmaları hemşerilerimizden haberleri duyuruları www.izmirdenizlilerdernegi.com dan takip edebilirsiniz.İzmir’de bir olacağız iyi günümüzde üzüntülü günümüzde birlik olacagiz ki Denizlili olmanın farkını göreceğiz. Gençlerimizle daha çok birlik olacağız burslara ve sosyal projelere devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.