İzmir DEVA’dan Milas’a yardım eli

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmir İl Yönetimi, Muğla’nın Milas ilçesinde yangından zarar gören vatandaşlara yardım elini uzattı.

İzmir DEVA’dan Milas’a yardım eli

Türkiye’yi yasa boğan orman yangınlarının meydana getirdiği maddi ve manevi zararlar, el birliğiyle giderilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda, DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı bünyesindeki Gençlik Çalışmaları Komisyonu, örnek bir çalışmaya imza attı. İzmir DEVA’lı gençler, gerçekleştirdikleri organizasyonla Milas’ta yangından zarar gören ailelere, başta gıda ve temizlik ürünleri olmak üzere temel ihtiyaç malzemeleri gönderdi. Koliler dolusu yardım, İl Gençlik Komisyonu üyeleri Burak Gamze ve Fethi Kocan tarafından bölge halkına ulaştırılırken, yangın sonrası yaşanan mağduriyetler de yerinde gözlemlendi.

Orman yangınlarının yol açtığı hasarı hep birlikte gidermeye çalışacaklarını söyleyen DEVA Partisi İzmir İl Gençlik Politikaları Başkanı Ahmet Güngör, “Komisyonumuzun yaptığı tespitler sonucunda Milas’taki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattık. Yaralarımızı hep birlikte sarmaya, bölgeye deva olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 19.08.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.