İzmir Ekipleri Transferde Çok Hızlı

İzmir Ekipleri Transferde Çok Hızlı
Yayınlama: 30.06.2018
A+
A-

Bu sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan iki İzmir ekibi Altay ve Altınordu, şimdiye kadar toplamda 11 oyuncuyu transfer ederek rakiplerine gözdağı verdi.

Altay’ın 7 yıl aranın ardından 1. Lig’e yükselmesiyle İzmir bir yıl aradan sonra bu ligde iki takımla temsil edilmeye hazırlanırken, Altınordu ve Altay transfer dönemine oldukça hızlı girdi. Son 2 sezonda averajla Play-Off’u kaçıran ve bu sezon bu hedefe ulaşmanın planlarını yapan Altınordu şu ana kadar kadrosuna 5 ismi dahil ederken, kendisine ligde kalıcı olma hedefi koyan Altay ise 6 isme siyah-beyazlı formayı giydirmeyi başardı.
Kulüp politikası gereğince kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan Altınordu; Sinan Osmanoğlu, Atakan Üner, Enes Sığırcı, David Deniz Kılınç ve son olarak gurbetçi santrfor Kemal Rüzgar’ı renklerine bağladı.

Altay’dan yabancı hamlesi

Kadrosuna 6 oyuncuyu katan Altay ise bu süreçte yabancı oyuncu transferine hız verdi. Bulgar stoper Ivanov’un yanı sıra Kappel, Pedro ve Paixao’yu renklerine bağlayan siyah-beyazlı takım, Metin Yüksel ile Yasin Palaz’ı da transfer etmeyi başardı.
İki İzmir takımı şimdiye kadar toplamda 11 oyuncuyla sözleşme imzalayarak transfer sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Göztepe Yenileniyor

İzmir’in Süper lig’in tek temsilcisi olarak bulunan Göztepe’de değişim rüzgarları sezonun bitmesi ile başladı. Teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırarak değişim hamlesine başlayan sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezon önemli performans gösteren takımda bir çok isimle yollarını ayırdı. Demba Ba, Rotman, Sabri Sarıoğlu, Kosanovic, Günay Güvenç, Selçuk Şahin, Tanju Kayhan, Ömer Şişmanoğlu şu ana kadar takımdan gönderilen isimler oldu. Buna karşılık olarak takıma Alpaslan Öztürk ve Lamine Gassama takıma yeni katılan isimler oldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.