Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası 8 Mart Etkinliği gerçekleştirdi

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnafı Odası her yıl olduğu gibi bu sene de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Pandemi dolayısıyla sınırlı sayıda misafir çağrılırken program da kısa tutuldu. Etkinliğe pek çok önemli isim katıldı. Yapılan törende plaket ve ödüller dağıtıldı.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar

İzmir Milli Piyango ve Șans Oyunlar Bayileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak oldu. Paşa Çakmak, gerçekleştirilen ödül töreninde, ”İlçe başkanım, emniyet müdürüm, emniyet teşkilatından arkadaşlarımız, değerli hanımefendiler ve beyefendiler öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu sene pandemiden dolayı ödül ve plaket vermeye yöneldik. Pandemi döneminde çok büyük sıkıntılar yaşadık bu süreçte AK Parti il Başkanımız, ilçe başkanımız birlik başkanımız ve ticaret il müdürümüz  bize çok destek oldular. Onlara buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm emekçi kadınların kadınlar gününü kutluyor ve geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mutlu: Emekçi kadınlar gününü en içten duygularımla kutluyorum

Federasyon Başkanı Zekeriya Mutlu, ise etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü bu vesileyle bir araya gelmemize vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Kutladığımız bu günü sadece bir gün değil senenin her günü kutlamalıyız. Annemizi, eşimizi, kızımızı, çocuğumuzu, hayatımızı beraber paylaştığımız kadınları hep el üstünde tutmalıyız. 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

”Esnaflar bir daha sıkıntı yaşamamak ve kapanmanın olmaması için tüm tedbirleri almalıdır”

Etkinliğe katılan AK Parti İl Başkanı Avukat Kerem Ali Sürekli, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınlar insan biz insanoğluyuz. Ne yazık ki son günlerde ülkemizde üzücü, olmaması gereken olaylarla karşılaşıyoruz. Biz hükümet olarak, Kadına şiddetin önlemesine yönelik, gerekli tüm çalışmaları yaptık, yasalar çıkardık. Tüm tedbirler alındı, şiddet ve cinayetlere tolerans sıfır. Toplum olarak bu konuda birlik olarak çalışmalıyız. Yine eksiklerimiz varsa onları da tamamlarız. Her an düzenleme yaparız.  Hedefimiz bu olayları sıfıra indirmek. 

İmkanlarımız doğrultusunda odamıza gereken tüm yardımları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.  Yaşanan pandemi sürecinde normalleşme ile birlikte rahatlayan İmkanlarımız doğrultusunda odamıza gereken tüm yardımları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.  Yaşanan pandemi sürecinde normalleşme ile birlikte rahatlayan esnaflar bir daha sıkıntı yaşamamak ve kapanmanın olmaması için tüm tedbirleri almalıdır. “ dedi..” dedi.

Verilen ödüller;

Dünya Kadını Ödülü:  Asiye Tanboğa

Yılın Kadını: Canan Can

Yılın Başarılı Kadını:  Seray Kütük, Meral Dokucu, Özlem Ulaç. Deniz Yarar, Berna Bilgin 

Yılın Kanalı: Kanal 100

Diğer katılımcı kadınlara ise “ONUR BELGESİ” verildi.