İzmir Karabağlar’da Yusuf Kerim Sargın üvey kardeşi Ali Akber Aslan’ı berber koltuğunda vurdu!

İzmir’e bağlı Karabağlar ilçesinde Yusuf Kerim Sargın adlı şahısa üvey kardeşini berber koltuğunda vurdu. O anlar kameraya yansıdı.

İzmir Karabağlar’da Yusuf Kerim Sargın üvey kardeşi Ali Akber Aslan’ı berber koltuğunda vurdu!
Yayınlama: 22.10.2019
A+
A-

İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda iki üvey kardeş arasında daha önce çıkan tartışmada kan döküldü.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt’ta Yusuf Kerim Sargın ve Ali Ekber Aslan. isimli iki üvey kardeş arasında önceki gün tartışma yaşandı. İki kardeşten Yusuf Kerim S., bir gün sonrada Yeşilyurt’taki berber dükkanına taksiyle geldi. Yanında getirdiği pompalı tüfekle içeri giren Yusuf Kerim S., koltukta tıraş olan Ali Ekber A.’yı yaraladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Ali Ekber A., olay yerine gelen ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIMIŞ!

Yaşanan olay, an be an kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde Yusuf Kerim S., taksiyle olay yerine gelerek elindeki pompalı tüfekle berber dükkanına giriyor ve üvey kardeşi Ali Ekber A.’yı yaralıyor. Saldırgan şahıs, daha sonrada dışarıya çıkıp bir elde havaya ateş ettikten sonra tekrar taksiyle uzaklaşıyor. Saldırı anında berber dükkanında bulunanlarda sağa sola kaçıyor.

Yaralanan üvey kardeş Ali Akber A’nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polis, üvey kardeşini vuran Yusuf Kerim S.’nin yakalanması için bir çalışma başlattı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.